zeyozi mom-1 inşallah dediğiniz gibi olur da düzelir bu ay niye böyle oluyormuş yani bi sebep var mı (: 4 aydan sonra dikiş tutmadık biz (:
yunusss Kizlar merhaba benim bebeğim de 6 ay 7 günlük merak ettiğim bebeklerinin desteksiz oturabiliyor mu? Birde elleriyle neler yapabiliyor
Ugrnidgok yunusss oturamıyor benım ki. Ama sürünmeye başladı. Ne kadar destekte yapmaya çalışsam ayaklarına eğiliyor
Unicorn67 yunusss hayır desteksiz oturamiyor kendini öne falan atıyor elleriyle oyuncakları tutuyor salliyor gel gel yapmayı öğrettim birde sürekli ağzında eli
Mrvtlg yunusss henüz desteksiz oturamıyor canım yani dengesini sağladığında 10 saniye falan durabiliyor maksimum. Elleriyle oyuncaklarını kavrıyor fırlatıyor falan. Senin ki ?
Unicorn67 mybabyyyy bende açmı diye düşünmeye başladım ama ihtimal vermiyorum napicami şaşırdım bende uykumu alamıyorum bu sefer çok zor oluyo
mom-1 Unicorn67 ama belki kısa sürede geçer sizinki her bebis farklı bizim 1 ay sürdü bazısı bu durumu hiç yasamıyo bile
17072023baloglum Unicorn67 6 ay 22 gunluk 5 aydan bero geceleri cok sık kalkiyor tiryaki gibi emiyor geri uyuyir
Unicorn67 17072023baloglum aynı ya 2-3 çekiyor uyuyor memede 10 dk sonra tekrar kalkıyor uykusuzluktan halüsinasyon görüyorum artik
Unicorn67 Kubraaybars bende çözemedim benim bebeğimde hem anne sütü hem mama hem ek gıda alıyor aç olduğunu sanmıyorum ben 3gundur dışarı çıkarıyorum ama bir faydası olmadı inşallah sizde olur
Akrepkadini Unicorn67 çocuktan al haberi 😂 Allah yardımcımız olsun benim de haberim yoktu gafil avladı 6. Ay
Unicorn67 Mavianne2023 sormayın emzige alistirmakta hiç iyi değilmiş ya emzik düşüncede uyanıyor bazen dediğiniz gibi çekip çıkarıyor
Unicorn67 PnarAkca34 bende ayakta sallamaya alistirmistim yani ben öyle sanmisim şuan ayakta sallanarak uyumakta istemiyor kucakta sallanmak istiyor 🤣 inanın bende aşırı sinirleniyorum bazen sesim bile yükseliyor ninni söylerken falan
17072023baloglum Unicorn67 ins duzene girerler biran once bizim birde diş sıkıştırdı 2 tanesi patladi 2 ustte gelmek uzere
Unicorn67 mom-1 inşallah biran önce geçer birde henüz asi yaptırmadım 10unda aşısı var gerçekten yandım