Delux Kiralar 10 bine yakınsa asgari ücret ile nasıl geçinir insan elektrık su kıra yeme içme hele de çocuk varsa 😳
Deletedmom_110 Delux net geçinemez karta yüklenir borcu borçla kapatır Allah cidden yardımcımız olsun
Deletedmom104 Delux Asgari ücret, tek maaşla artık geçinmek zor hatta imkansız. Çift maaş bile ucu ucuna yeterken ve kiralar bu kadar uçukken. Allah herkesin yardımcısk olsun
Bebegim_28 Deletedmom104 eşim öğretmen tek memur maaşı ile bile geçinmek zor. Evimiz kendi evimiz 2.500 tl kredisini ödüyoruz sadece. Ben ücretli öğretmenlik yapıyorum zam ile beraber ortalama 15 bin alıyorum (yaz tatili 15 tatil de maaş yok) her yıl çalışma garantim yok 😟
mrsfly Delux bence imkansız. Her ay 40bin extre borcuna gidiyor hemen hemen insanlar artık nakit kullanmıyor bile
Babybloom Delux asgari ücret değil, tek maaş geçim bile zor. Asgari ücrete güvenmeyin mutlaka başka bir gelir yolu bulun🫤
cevriyeee Delux imkansız su an geçinmek askeri ücretle vallahi hadi bizleri geçtim ama çocuklarımız onların yemesi içmesi gerekiyor en güzel şeyleri ama bu durumda olan insanlar napsın ne alıp yedirsin cocuğuna