Alerjikrinit balli_cilek ben evdekilerden kullanıyorum tavuk, yumurta ve özellikle giydirdiğim zıbınları öyle alıyorum sadece. Çünkü Derya deniz yani yetişmek çok zor ve organik ürünler çok pahalı
Maka_Paka Bakliyat zaten organiktir 😁 Benimde anlamadığım şu. Organik diyorlar fakat ambalaj içinde. Eee nasıl organik, paketli koruyuculu?
balli_cilek Maka_Paka ay aslında o kadar haklısınız ki 😂 ne bileyim organik yazıyor anlamadım öyle denk geldim bunlarında mı organiği varmış dedim 😂 ama dediğiniz gibi bakliyat organik olduğu için sadece pirinç basmati pirinç öneriyorlar sanırım şeker oranı az olduğu için
Alerjikrinit Maka_Paka organik tarım nedir araştırın. Paketli her gıda koruyuculu olmuyor. Bakliyatlarda koruyucu yok zaten
Maka_Paka Alerjikrinit Bende onu dedim zaten bakliyatlar organik diye. Plastik poşetin içine girmiş, market rafina dizilmiş mi ? Bitmiştir organikligi
balli_cilek Alerjikrinit tavuğuda vermedim henüz onu nasıl versem bilemedim ve evet haklısınız organik ürünler çok pahalı yetişemiyor insan yalan yok
Aslicamm balli_cilek ben bir yasa kadar baklagil de dahil her şeyi organik sertifikali aldım şu an 22 aylık denk gelirse yine alıyorum ama pirincin her türlüsünde arsenik riski olduğu için organiklik şart değil aslinda
balli_cilek Aslicamm şu an sadece pirinci denedik onu da basmati pirinç tercih ettim bulgur mercimek vs henüz erken diye düşündüm 7 buçuk aylığız
aslaninannesiiii Valla bakliyatlarida organik alamicam pirinci basmati aldim sadece irmikle tarhanasini organik getirttim
balli_cilek aslaninannesiiii ya valla her şeyi organik ala ala çocuk hazır yiyecekleri yemeyecek e bunseferde organiğe güç yetmiyor bilmiyorum valla ya