busraalanya Merhabalar , oğlum 3 aylık sünnet oldu ve gömük pipi oluştu . Başından böyle bir durum geçen var mı ? O kadar yazı makale okudum ki kafam allak bullak 😞
Poncikkkk busraalanya bizdedr böyle 6-7 yaşında Düzeliyormuş o durum şuanda bebeğim iki yaşında arada öyle gömüklük oluyor
Duygumom2 busraalanya aynı sorun bende de var sünnet sonrası hala düzelmedi ara ara normal sonra bakıyorum gömük çok çok kilolu değil ama zayıfta değil
sevdazekiidriskagan busraalanya kaşık bölgesi yağlı oldugundan içine gömülüyor yürümeye başladığında düzelir
busraalanya Poncikkkk çoğu makalede ergenlikte düzelir o zamanda düzelme operasyonla düzeltiyormuş öyle yazıyor . Hatta operasyonu bebekken yapmak daha iyiymiş falan yazıyor
busraalanya Poncikkkk arada mı oluyor yoksa hep gömük mü ? 5 aylık şu an bebeğim hep gömük elimle çıkartıyorum sonra yine gömülüyor
hepayni13 Bizdede oldu 4 aylıkken sünnet ettirdik 9 aylık şimdi doktorumuz 8.ayindan sonra düzelmeye başlar dedi gerçekten de öyle olmaya basladi
busraalanya hepayni13 yarın bende götüreceğim bir doktora rahatlayamıyorum onlardan duyayım birde tşk ederim
Sinemkaan25102022 busraalanya bizde 5 aylıkken sünnet yaptrdık ondan sonra gömüldü içine doktor normal dedi ama Kilodanda olurmuş Şuan 16 aylık her altını açtığımda çıkarıyorum zeytn yağla çıkaranda varms ama ben kullanmadm
Nerfem busraalanya benm bebeğimde 6 aylık 3 gün oldu sünnet olalı ve ilk bezını açtığımda şok oldum doktora hemen vidyo resim attım şişlikten normal dedi. Çıkartıp öyle krem sür faln dedi ama baksanıza kaç ay geçmiş milletin hala düzelmemiş şuan korkmay bşldım
busraalanya Nerfem ay olsa keşke diyorum ya ergenlikte geçeceğini söylüyor çoğu doktor ve hatta bazı kişilerde hiç geçmiyormuş
Nerfem busraalanya bağları olduğu sürrce düzeliyor ve en geç 3 yaşına kadar yüzde 92 oranında düzeliyormuş. Dün bir cerrah izledim içim öyle rahatladıki tek sıkıntı bekleme süresi. Geçmemesi durumunda sünnet gibi haffif bir yöntemle içerden dikiş atarak bağlıyorlar ve bunu büyüme yaşı dolana kadar 1 2 defa tekrarlanıyor. Ama bu herkeste olmuyor nadiren oluyor. Geneli iyileşiyor büyüdükçe.
busraalanya Nerfem bende biraz önce izledim birisini çok tutarsızlık varmış doktorlar arasında ama aynen dediğiniz gibi amerikada araştırma yapılmış ve 2 3 yaşına kadar genel olarak düzelme oluyormuş erken cerrahi işleme gerek yok diyor sonrasında geçmezse ergenliğe kadar beklenmemeli diyor hayırlısıyla hepsinin pipisi düzelsin inşallah diyelim
Nerfem busraalanya benimki daha yeni sünnet oldu şimdilik sadece krem sürüyorum masajla çıkartıyorum ipler görünene kadar sonrasında temiz tutup sık sık düzeltmek lazım yoksa içerde çiş kalır ve yapışıklık olmaya başlar