Deletedmom_268 Bebeğim 6 aylık olacak dönebiliyor kısa süreli desteksiz oturabiliyor. Artık ilgisini çekebilecek farklı etkinlikler yapmak istiyorum siz neler yapıyorsunuz? Bunun için tavsiye ettiğiniz Instagram’da sayfalar vs var mı?
yenianne01 Deletedmom_268 3 tane kardeşi var 13,108 yaşında olan en küçük oğlum 7,5 aylık yapmadıkları etkinlik oyun oyuncak kalmadı😅ama sonuç en sevdiği şey evi karıştırmak benim eşyalarımla oynamak🤣
Deletedmom_268 yenianne01 biz evde 2 kişiyiz yüz üstü etkinlikleri pek sevmiyor ağlıyor ne yapicam şaşırdım 😂🥲
yenianne01 Deletedmom_268 yüz üstünü benimde oğlum sevmiyor canım…piyanolu oyun halısı almıştım şimdi oturarak onunla oynatıyorlar…legolarla oynatıyoruz…Sesli çıngırakları var onlarla oynatıyoruz seviyor dediğim gibi 3 kardeşi sık sık çoçukta oldukları için bıkmadan oynatıyorlar Çok sıkılıyor benim oğlum Sürekli aktif bişeyler yapılsın istiyor tek kötü yanı bu🫣özellikle şarkı müzik kitap okunmasını çok seviyor
Deletedmom_268 yenianne01 maşallah çocuklarınızın ilgilenmesi çok güzel ☺️bende elimden geleni yapıyorum ama sıkılıyor beyefendi 😂
yenianne01 Deletedmom_268 evet işte çok sıkılıyor benimkide …diğer çoçuklarım okula gidince beni asla bırakmıyor Okuldan gelmelerini dört gözle bekliyorum…Biz büyük olduğumuz için bi yerden sonra sıkılıyoruz darlanıyoruz çoçuklar öyle değil saatlerce oynasalar bıkmıyorlar…Büyük kızımda çok zorlanmıştım Etkinlik alanlarına gidiyorduk sık sık sevmiyordu evi çünkü
Deletedmom_268 yenianne01 ailem çok kalabalık ama ister istemez insan kendi ilgilenmek istiyor. Bian önce yaz gelse de gezsek diye bekliyorum