balacey1 Kızlar kundak yapmayı ne zaman bıraktınız? Kendi kendini uyandırmadan uyutma yöntemi var mı? 💓
Allahkahretmesin1 balacey1 hiç kundak yapmadık gündüzleri yüz üstü uyuyordu öyle rahat ediyordu, geceleri sırt üstü yatırdım kırkından sonra full yüz üstü yatışa geçtik. O şekilde yattığında sıçraması da az oldu uyanmaları da büyğk ölçüde azaldı
etuerk balacey1 3. Ayında bıraktık 3.5 falandı 3 gecede bıraktık. Benim kullandığım kundak çırt çırtlıydı ilk gece derin uykusunda çıkardım ikinci gecede de aynısını yaptım üçüncü gece hiç takmadım. Siz aşama aşama tek kol iki kol şeklinde çıkarabilirsiniz. Ne kadar erken o kadar iyi
ozgeyenigul Allahkahretmesin1 benim kızım da gündüz yüz üstü uyuyor ama ben gece öyle yatırmaya korkuyorum yan dönmez de yüzünü kapatırsa diye. Yarın 50günlük oluyor.
Allahkahretmesin1 ozgeyenigul gündüzleri dikkatle izleyin kafasını rahatca çevirebiliyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum ben önce gündüz gözlemleyip ona göre gece yatırmaya başladım o zamanlar pek uyuyamıyordum da zaten bu yüzden gece de gözüm hep üstündeydi üzerine de bir şey örtmeyin beşikte hiçbir şey bırakmayın
ozgeyenigul Allahkahretmesin1 kafasını maşallah rahat çeviriyor ama bazen yüzüstü duruyor mesela ben korkuyorum çevirmez öyle kalırsa diye.
Allahkahretmesin1 ozgeyenigul ne zaman hazır olduğunu hissederseniz o zaman deneyin bence her bebek farklı şimdi beni dinlersiniz allah korusun başına bir şey gelir annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizi 🩵