sevdanurksr1 Kızlar 2 buçuk yaşında kızım var ilk defa böyle biseyler karşılaştım akrabamizin oğluyla oynuyolardi odaya gitmişler bide baktım kızım alt tarafını çıkarmış anne göbeğimi emiyo karnı doymadı diyo sinirden ne yapicagimi şaşırdım bağırdım kızdım oturdum ağladım nasıl davranmam lazım böyle şeyde hiç beklemiyodum tuvalete giderken üstünü değiştirirken ayıp der kimsenin yanında değiştirmez üstünü nasıl oldu böyle 😭😭
prenses_annesi__ sevdanurksr1 Yaa ne dicemi bilemedim ikiside küçük acaba o çocuk nasıl öğrenmiş bunu annesine felan söylediniz mi?
Ygtoglm-- sevdanurksr1 gerçekten oyun yapmışlardır kendilerince. Diğeri de 3 yaşındaymış yani. Akıllarının başka bişeye ermesi mümkün değil. Niye ağladınız ki
Ramsamsam sevdanurksr1 o an ailesi var mıydı kizdiniz mi o çocuğu psikologa götürmeleri lazim göbeğidir inşallah başka bir yeri değildir yoksa unutması zor olur
Everybodyfool sevdanurksr1 3 yaşında çocuk ya annesi babasını görmüştür , yada telefondan Tvden görmüştür . Çok üzücü bir durum.
sevdanurksr1 prenses_annesi__ anneside burdaydi gördü kızım kendi çıkarmış sadece göbeğini gidiklamıs çocuk sonra sakinlesince oturdum konuştum kızımla bidaha yapmicam anne dedi
sevdanurksr1 GemlikZeytini bilmiyorum ben o an kızıma odaklandım baktın mı felan dedi annesi sonra odaya çekti konuştu galiba çünkü bende kızımla odada konusuyodum görmedim ama oda çok üzüldü oda hamile ben ağlayınca yanıma geldi konuştuk öyle
sevdanurksr1 Ygtoglm-- ilk defa öyle görünce ne yapicagimi şaşırdım ağladım hormonlardan da olablr ikinciye hamileyim
Beyninizikullanmakucretsizdir Çocuğun yanında neden cinsel ilişkiye girilmez ve neden telefondan tabletten uzak tutmak gerekiyor bunu şimdi daha iyi anlarlar 😑
Ygtoglm-- Beyninizikullanmakucretsizdir bence kimse 2 buçuk 3 yaşındaki çocuğun önünde ilişkiye girmez yani. Çocukların yaptığı oyunu neden hemen ilişkiye yoruyorsunuz . 2 3 yaşlarındaki bebekler daha nasıl akıl etsinler onu taklit etmeyi . Saçmalamayın yani
sevdanurksr1 Ramsamsam annesi vardı bu zamana kadar görmedik öyle birşeylerini bugün kızım yatmış çocuk gidiklamıs kızımda anne göbeğimi emicekti karnı doymadı diyo oda çocuk bişey diyemiyorum inşallah bidaha böyle birşeyle karsilasmam
herseySeninleguzel11 sevdanurksr1 Annesinin hamile olduğunu yazmışsınız büyük ihtimal annesinin karnını öpüyor seviyor ondan öyle yapmıştır. 3 yaş çok küçük farklı bir şey olması imkansız. Ama şu da var ki başka çocukla başbaşa odada bırakmayın .