umaydas Sevgili anneler oglumun bebek mevlidi icin hediyelik ürün satan güvenilir instagram sayfasi ariyorum var midir deneyimlerine dayanarak fikir verecek birileri ☺️
umaydas Deletedmom280 Tesbih mini kuran i kerim oluyor ya instagram da cikiyor karsima fakat güvenemiyorum her sayfaya
Deletedmom388 umaydas İnstagramda @Mevludumuzvar sayfasından sipariş verebilirsiniz ben çok memnun kaldım
Deletedmom280 umaydas anldım Bn Bn ınstgrmda almdm mevlıdım var diye bir site vr ordan aldım kapıda odeme
Gizemdeniz umaydas mevlid_hane asiri memnun kaldim ve uygun fiyat bir ay once bende mevlit yaptim orada aldik gumus renkli yasin yasin cantasi tespih magnet seti aldim
Badevehande Ben çarşıdan yasın tesbih mıknatısı bir tülbent içinde sorduğumda 4 lira demişti bence kendiniz alın instagram daha pahalı bide Kargo felan ödemeyin
umaydas Badevehande keske dogum yapmadan onu da halletseydim simdi disari çıkamıyorum malesef 😔 kendim görüp almak istiyorum dogal olarak. Ama pek mümkün gibi görünmüyor 🙇🏻♀️
Badevehande umaydas Doğum yaptıktan sonra gittim ben 1 ay olmuştu. Gerçi ben 1 hafta sonra dışarı çıkmaya başladım😂
Thanim umaydas sunnyfunnygift idi sanırım tasarımları tam bebeklere göre ben ordan almıştım çok memnun kaldım :)