gozdegunduz Kızlar bebeğiniz kaç aylık ve kaç cc mama içiyor? Bebeğim 4 aylık olmak üzere ama hala 90 cc içiyor nadiren 120 içtiği oluyor aşırı takıyorum bu durumu. Bez sayısı normal. Doktor en son kontrole gittiğimizde kilosuna normal demişti
arvendoga gozdegunduz günde kaç kere veriyorsunuz acaba birde anne sütü alıyor mu ? Benim bebeğimde mamayı az içiyor ve anne sütü almıyor bende çok kafama takıyorum
theblackvirgo gozdegunduz merhabaaaaa 9 aylık kizcem ek gida ve mama ile devam 9. Ayına kadar 2 saat yada 3 saat aralıkla hep 90 içti gece 60 içiyor milletin bebisi 200cc içer benimki 90 fazlasını içmiyor reddediyor valla çok isterdim kizim bol bol mama içsin yemek yiyor ama mama çok az kilosu yerinde ama bende sizinle aynı durumdayım
tugbakomooglu Benim bebeğim bir buçuk aylık 120 CC iciyo bende çok diye kafama takıyorum fazla sanki doktora iyi dedi ama
5361 Benim oğlum 3 bucuk aylık sütüm az onuda sağıp veriyorum ama 210 veriyorum ancak doyuyor valla benimde kafam karışık çokmu diye doktora sorucam
Tostosun_Annesi14 5361 210 cc 3 aylık bebek için çok değilmi şu an içeceği anca 90-120 cc olmalı tabi yinede sorun doktorunuza
gozdegunduz theblackvirgo ne yapacağımı şaşırdım artık mama da değiştirdim ama sonuç değişmedi ek gıda başlayınca güzelce yese bari diyorum artık
arvendoga gozdegunduz günde 810 cc yapıyor ve yeterli bu , eğer ki 120 cc içsin istiyorsa mama sayısını azaltıp ölçeği çoğaltmanız lazım çünkü mama kutularının arkasında bile öyle tarif ediyor
Xilda gozdegunduz valla benim bebişim 7 aylık daha 120 cc içiyor anca. Emiyor da mamayı destek olarak veriyorum günde 3-4 kez. Doktor kilosu iyi diyorsa takılmayın
theblackvirgo gozdegunduz sma kullanıyoruz şuan başka mama kabul etmiyor ya kusuyor ya reddediyor optiro olanı kullanıyoruz valla mamayi kessem mi diyorum Bi ata bebelac aldım yine ziyan oldu tekrar sma döndük ama az içiyor ya yani doyuyor ama kilosu iyi dedi doktor çözemedim
Selamben_ gozdegunduz bacım nesini taktın o zmn doktor normal demis işte.cocgun bünyesi o kadardır yani icmeyince zorla veremeyiz ki.
yirmiikikasim23 gozdegunduz 2 bucuk ayligiz 2 bucuk saatte bir 90 cc veriyorum kilosu sinirin az ustunde dedi ama bebemde doymuyo ne yapacagim bilemiyorum. Mamayla besleniyo sadece