hogwarts Yüzük çorbası Bamya Babagannuş İçli köfte Dövme pilavı Salata Biraz karışık oldu galiba misafirlerim Adana yemekleri istiyor menüyü toparlar mısınız ya ne koysam başka? Sanki az gibi geldi
ilkaay0 hogwarts Merhaba bende Adanalıyım ☺️ bence bamya biraz gereksiz olmuş. İçli köfte zaten başlı başına bir ana menü. İçli köfte de yüzük çorbası da kıymalı oluyor ikisi çok ağır olur. Biz içli köfteyle genelde mercimek çorbası yapıyoruz yanına da şalgam yufka ekmek oh mis 🥰 Ortaya babagannuş ve salata da güzel olur
glrrak hogwarts Bence bamya kalsın çorba olarak yanına fırında adana yapın en azından ana menü adana ve pilav olur diğerleri meze olarak ekstra içli köfte olarak kalır daha mantıklı siz bilirsiniz yinrde
anonim99 hogwarts kız bu neee Adana Adana olalı böyle karışık menü görmedi 😂😂😂 bı kere öncelikle bamyayo menüden çıkar bence. İnsanlar karadenizden geliyilar bamya yemesinler yaaa 😂😂 onun dışında yüzük çorbası başlı başına bı menü gibi ağır. Ama şöyle bı tavsiye verebilirim. Dövme pilavı için geliyolarsa yüzük çorbası dövme pilavı salata bu şekilde iyi olur. Ama daha göz doldursun diyosan içli köfte salata mercimek çorbası ayran ortaya meze tarzı biseyler de hoş olabilir. Yani benim tercihim yapabiliuosanuz içli köfteli menüden yana ama dövme pilavı için geliyolarsa bişe diyemicemmm diğer menü olabilir. Ama bamya noo aşkım 😂😂
hogwarts zeynepozkar işte ana yemek yok dimi aslında dövme pilavı için geliyorlar ama bişey daha yapmam lazım da ne? Onu bulamıyorum
hogwarts ilkaay0 evet normalde bizde öyle yapıyoruz içli köfte varken başka yemek yemiyoruz da ne bileyim gelenler Karadenizli herşeyin tadına baksınlar yesinler istiyorum 😀😀😀
ilkaay0 hogwarts o şekilde çok ağır bir menü olur illa dövme pilavı olacaksa yanına Adana kebabı tarzında fırında bir şeyler yapabilirsiniz. Ama içli köfte daha çok hoşlarına gider 😁