Sevda_06 Güzel annelerim önerileriniz memnun kaldıklarınız vitaminler , çaylar neler? B12 solgar brewers yeast çok öneriyorlar deneyen oldu mu?
yavrupotuncek Sevda_06 o çayları çoğu doktor önermiyor ben hiç kullanmadım ama un helvası çok fazla süt arttiriyo asla kahvaltı yapamıyorum ve ne zaman bir parça bile yesem o gün hep sütüm çok oluyo başka hicbisey yemememe rağmen
bizdejantikizlardik Sevda_06 Dünden beri fark ettim, bir fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırıp içiyorum gece göğüslerim süt doldu.
Sevda_06 bizdejantikizlardik bende youtubede görmüştüm pekmezle unla tatli yapiyolar o da artırıyomus
Sevda_06 yasmin5544 surekli emiyo bebegim kilo alımı da iyi uyuyo uyaniyo uyanik olduğu dakikalar yarim saatte bir bi saatte bir emmek istiyo hep
kuzeytobaby Sevda_06 bunları boşverin en çok süt yapan şey tahin helvası. Deneyin teşekkür edeceksiniz 👌🏻
sakinyasam Sevda_06 dut kurusu çayi,rezene çayı,ev yapımı komposto,tahin-pekmek,bulgur pilavi,roka dereotu,sicak dus,bol bol uyumak ve emzirmek aklima gelen bunlar🌸
Meltemmss sakinyasam kesinlikle uyumak🙏🏽👏 bebeğim 51 günlük tek bakıyorum hatta annem felçli ona da bakıyorum bu yüzden aşırı uykusuzum gündüz 0 uyku gece malum bölük bölük.. arada eşim çalışmıyorken beni 2 3 saat uyutuyor hemen süt geliyor . Diğer zamanlar ne yersem yiyeyim maalesef sütüm gelmiyor desem yeri..