ebraz 5 aylık ve kusuyor kusurken gülüyor bu kusmalar neden oluyor ya üst baş kalmadı salyadan zaten ne yapsamda hep ıslanıyor çözümü olan varmı ?
twinsmomm2 ebraz fazlasını kusuyordur kilo alımı iyi olduğu sürece kusmasinin önemi yok demişti doktorum
Htcypc ebraz kesik şekilde kusuyorsa fazlasını çıkartıyor merak etmeyin fiskirir vaziyette ise mutlaka doktorunuza danışın
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Çok emdiği için olabilir mi? Benmkide çok kusuyor, ama fazlasıyla emdiği için sorun etmiyorum
ebraz NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mama veriyorum normalde 150 veriyordum kusuyor diye 120 veriyorum ama aynı
twinsmomm2 ebraz benim oglanlardan biri de çok kusuyor dediğiniz gibi dün mamayı degistirdim azaldı kusması baya galiba sevmiyormuş mamayı sma kullanıyordum Bebelac Gold aldım mecbur Aptamil ve hipp te kabız yapmıştı.Kucuk boy başka bir mama alip deneyin isterseniz
ebraz twinsmomm2 hipp kullanıyordum bugün sma aldım ama yine aynı mamadan olduğunu çok düşünmüyorum bazı günler kusmuyor bazı dönemler böyle kusma çok oluyor