bal012 berikomoms aa evet bir de diberin poposu yazsınlar hemen damlarlar kocalarına yapışıklar🫣🤣🤣 kız dur bak yine sürgün edecekler beni😁 azıcık susayım 🥸🥸🥸
bal012 Aliceharikalardiyarinda ama iki aylık bebeğim tv ye hep bakar tv yi çok sevoyoooor yemağımı nasıl yaparım yoksa mecbur tv açıyorum ben anne karnında başladım Müge Anlı izlemeye bana bir şey olmoyoooor🫣😁😁
3yasakadarsifirekran bal012 Başvuru yapıcam😁 En heyecanlı yerinde oğlum uyandı yaa🫠Neyse akşama görüşürük🤪
Kepekekmegi Aliceharikalardiyarinda ‘Televizyondan da çok şey öğendi benim kızım-oğlum’ (Ben çocuğumla ilgilenmek istemiyorum, oyunlar oynayıp etkinlikler yapıp gelişimine katkıda bulunmak istemiyorum veya dışarı çıkmaya üşeniyorum o yüzden televizyon izletiyorum.) Diyemeyen tv den çok şey öğrendi diyor hayatım😅
Kepekekmegi 3yasakadarsifirekran demek ki sizin çocuğunuz sakin/uslu ben tv açmadan tuvalete bile gidemiyorum siz ne anlarsınız
3yasakadarsifirekran Kepekekmegi Evet cınım baddaniyenin üzerine koyuyorum akşama kadar duruyor öyle 🥰
bal012 Kepekekmegi hı hı sizin bebekler uslu benim ki durmaz su bile içemez oldum tv açıyor tv den her şeyi görüyor oğlum/kızım😁😁 o arada benim kız koltuklar arası kim hızlı uçacak olimpiyatları düzenliyordur🤣
PamukPrensesannesii Aliceharikalardiyarinda Amaan canım bizde izlerdik küçükken. Ne oldu şimdi salak mıyız (!) 🤣
NaimeYilmaz Gruplaşarak belli bir kitleyle alay etmek amaçlı post açtığınız gerekçesiyle buna dahil olan herkes süresiz askıya alınmıştır. Kalanlara mutlu forumlar :)