Fatmanurnrt Merhaba kızlar aranızda çift terapistine giden var mı nasıl oluyor ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim
beyzadodo Fatmanurnrt 750 tl den basliyor, bana kalirsa yasi biraz daha buyuk tecrubeli birine gitmeniz
delirmeceler Fatmanurnrt ablamla eniştem gitti 2 sene önce çok büyük sorunları yoktu ama aynı burç ve aynı karakter oldukları için arada gerginlik olurdu şimdi liseli aşık gibiler
Fatmanurnrt beyzadodo evet ama onlar da çok fazla ücret talep ederler diye düşündüm devletin yok mu acaba psikoloğu falan
Fatmanurnrt incieylull sadece parayı alıp geçiyor mu demek istendiniz ilgi alaka olamamış mı arkadaşınızla
incieylull Fatmanurnrt sorun Dr de değil giden kafalarda. Karı koca parayı veriyo ama bisi almıyolr bence düzelme yok tavsiye dinleme yok.
Fatmanurnrt delirmeceler ya bizimde öyle çok büyük sorunumuz yok ama eşim bana yapma dediği şeyleri kendi yapıyor laf sayma bana karşılık verme emir verme ama hepsini kendi bana yapıyor uyarıyorum ama iletişim sorunu var biraz yada bana öyle geliyor
delirmeceler Fatmanurnrt ablamla eniştemde sadece birbirlerini dinlememe vardı bu yüzden tartışıyorlardı aynı karakter oldukları için ben haklıyım durumu oluyordu terapiden sonra el ele kol kalalar ben bile görünce gülme geliyor birbirlerini dinlemeyi öğrendiler ortada sorunda kalmadı