Ynctlgtmn Haticebrar oglumunda süt alerjisi var kakasinda mukus vardi once sorna kan oldu bikac defa her kakada olmadi ama bikac gun olmustu sonra diyete basladim zaten kan gecti ama arada mukus oluyo yine
Queen19 Haticebrar dün bir parça keçi sütünden peynir yedim doktorum denememi söyledi ve kızımın kakasında yıne kan gelınce 3 ay süt ve ürünleri tamamen kestirdi
Ynctlgtmn Haticebrar 3. Ayinda hic kilo almamisti benm sutumde az gelmisti ama hic kilo almamasi normal degildi 4. Ayda kan gelince kakadan diyete basladik suan 8 aylik oglum hala devam ediyoruz
Queen19 Benımde kızımın bır kere kakasında kan geldı sonra doktorumuz dırek sut ve urunlerını kestirdi hatta kakao,bal,kırmızı meyveler,çerez bunlarıda kestırdı. Bunları yemedım dıkkat ettım ve kan gelmedı hıc
Queen19 Haticebrar vallahı kalıcıda olabılıyormuş (inşallah olmaz) ınternette okudugum 12 aya kadar sürüp sonra gecedebılıyormus.
Queen19 Haticebrar sımdı bebeğim 1 bucuk aylık oldu ılk kan geldıgınde 40 gunluk olmamıştı 2 haftadır dıyetteydım. 2 haftanın sonunda doktorum deneme yapmamı ıstedı yaptım sonuc yıne kan gelmesı oldu ve 3 ay en az dıyet dedı doktor. Ayrıca 2 haftada mukuslu degıldı kakası ama peynırı yedıkten sonra mukuslu oldu.