Zmrtkrts Merhaba anneler kızım 51 günlük dün geceye doğru hafif hırıltı oldu kızımın burnunda ara ara da öksürüyor yarın randevumuz var doktora gideceğiz ama hemen gitsem mi bilemem ateşi ölçtüm normal
berrakhsmnlr Beklemeden doktora götürün benim 2 aylık bebeğimde hırıltı ve hafif öksürükle başlamıştı rsv pozitif çıkmıştı çok kötü bir hastalık ilerlemeden önlem alın mutlaka deniz suyu spreyi ve hava verin doktora danışıp burnunu temizleyin sürekli
Zmrtkrts berrakhsmnlr Burnunu temizledim rahatladı suan uyuyor gözlemleyip olmadı ona göre götüreyim teşekkür ederim sagolun
berrakhsmnlr Zmrtkrts rica ederim ne demek burnu tıkalı olduğu zamanda hırıltı yapar genzini de biz yetişkinler gibi temizleyemediği için öksürük yapabilir endişelenmeyin
Zmrtkrts berrakhsmnlr evet tıkalı olunca öyle oluyor duş aldırdım burnunu temizledim uyuttum suan iyi hafif destekli yatırdığımda burnunda hırıltı da olmuyor dün dışarı çıktık hava güzeldi ondan olmuş olabilir mi suçluluk duygusu basıyor anne yüreğini :(
berrakhsmnlr Zmrtkrts hayır tabiki de soğuktan hasta olmaz çocuk. Biz soğuk sıcak farketmeden her gün çıkıyoruz bebeğime de çok iyi geliyor onunla alakası yok. Belki reflüsü olabilir destekli yatırdığınızda rahatlıyorsa. Beslendikten sonra bi düre dik tutun gazını çıkartın ağzında kalanlar genzine gitmesin sterimar deniz suyu spreyi kullanabilirsiniz bebekler için genzini de temizliyor o zaman çok rahatlar
Zmrtkrts Cansuakbulutyilmaz evet gittik korkulacak bisey yok dedi burnu tıkanmış serum fizyolojikle acmamı söyledi yaptım çok şükür daha iyiyiz suan