sscan40 Bebeğinizin göz rengi nasıl değişti kızlar? Doğduğunda nasıldı şimdi nasıl acaba ☺️ Bizimki koyu mavi şuan ben mavi gözlüyüm eşim kahve. Merak ediyoruz nasıl değişir🌸🤭
mirayyldrm19 sscan40 Ben yeşil gözlüyüm eşim kahvarengi bebegimde ilk doğduğunda maviymiş kuvezde kaldi hemsireler oyle diyordu bize geldiginde kahverengiydi simdi ela güneşte aciliyor rengi 💚
seizetheday sscan40 oğlumun gözleri siyahtı şuan koyu kahve kızım 16 günlük gri gözleri var ne olur bende meral ediyorum ela olabilir belki benimki biraz elaya çalıyor
Serena94 sscan40 bebeğimin ilk başlarda mavi-gri gibiydi. şimdi 11 aylık tam çakır gözlü oldu. gün ışığı vurunca yemyeşil oluyor ama biraz karanlık bir ortamda daha koyu gözüküyor. eşimin gözleri yeşil benim kahverengi. bebeğimiz de ela gözlü oldu sanırım. göz doktoru da artık değişmez göz rengi dedi.
nurakkoyun Benim oğlumun doğduğunda koyu maviydi ne benim ne de eşimin mavi değil m babaannesi ve anneannesinin renkli gözleri.Bebeğimin de git gide açıldı rengi şuan 2 buçuk aylık bayağı mavi duruyor 😌 inşallah değişmez 😍