Gidelimozaman Merhaba kızım 2 yaşına girecek emzirmeyi Bıraktım yavaş yavaş ama hemen göğüs ucumum yanında şişlik var tıkamış göğsümü çok açıyor sağıp rahatlamak istedim ama şiş süt zar zor çıkıyor canım çok yanıyor ne yapmam lazım
Sevinc_poyraz Gidelimozaman ay geçmiş olsun bende aynı durumdayım ve burada bununla ilgili bişeyler görür müyüm diyordum bekliyim bende çok acıyor ve şiş sertlik var bende de
Ayanne Gidelimozaman beyaz lahana yaprağını haşla buzdolabında beklet sonra göğsüne güzelce sar beklet canım çok faydasını görürsün
Gidelimozaman Sevinc_poyraz merhaba 😞 aklım hep göğsüm de sızlıyor sürekli 😅 nasıl geçecek hiç bilmiyorum bugün doktor krem Verde madakassol du ben pek fayda edeceğini sanmıyorum kremle geçmeyecek bende
handegezer Sıcak kompres yapın, duşa girin. YouTube’da mastitli göğüse masaj yapma videosu var onu da bir izleyin inşallah çözümü olur. Geçmiş olsun
Gidelimozaman handegezer soğuk uygulama yapın deniyor bazıları da sıcak mesela soğuk lahanayı koyun çok çok iyi geliyor diye okudum bazı yerde de sıcak su sıcak torba diye hangi yöntem doğru