ikimeelekannesi Merhaba kızlar spiral taktıranlar var mı varsa ağrısı sızısı oluyo mu bilgilendirir misiniz????
damlakya21 ikimeelekannesi karın ve bel ağrısı var bende dün kontrolüm vardı lekelenmede 6.aya kadar normalmiş
Nilay_80 ikimeelekannesi takılırken acı olmuyor. Ama takıldıktan sonra regl olmadan bir kaç gün önce beline ağrı giriyor. Ve regl gününde fazla kanaman oluyor
ikimeelekannesi Gizmuss ben normalde hastalancagim zamanda çok bel ağrım oluyo inşallah daha şiddetli olmaz
Gulsen777 Yaklaşık bir ay önce taktırdım birkaç gün regl sancısı gibi oluyor sonra geciyor taktırdıktan sonra hasta olmadım bakalım onun etkisini bilmiyorum
Gulsen777 ikimeelekannesi yok kesinlikle çok acımıyor 4-5 snlik bir sızı hissediyorsun bitiyor kanama oluyor azcık ped olsun yanınızda birkaç günde dikkat edin kaymasın
ikimeelekannesi Nilay_80 kadin doğum doktoru takıyo dimi bazıları ebe falan takıyo demişti ben kadın doğuma aldım randevuyu inşallah acı ağrı olmadan atlatırım
Nilay_80 ikimeelekannesi benimkini aile sağlığı merkezinde taktılar kadın doğuma sadece kontrole gidiyorum