Merhaba arkadaşlar Kehribar kolye kullanıp fayda sağlayan var mı? Almayı düşünüyorum ama gerçekten fayda sağladı mı ayrıca kopma ihtimali var mı ?
Metebebek birçok arkadaşım alıp kullandı çok memnun kaldı ve hiç kopma olmadı,ben de almayı planlıyorum.Umuyorum bebişlerde işe yarar
Metebebek ben aldım kullanıyorum oğlum iki buçuk aylık kolyeden mi bilmiyorum ama gaz problemimiz kalmadı bellide tesadüftür
Metebebek Bende aldım başlarda pek işe yaramıyo gibi gelsede her boynuna takmadığın gün huzursuzluk oluyodu yada psikolojikmen ona inanıyodum bilmiyorum memnunum şuan için
Metebebek 2.ayından beri hiç çıkarmadan sürekli kullanıyorum şuan 5aylık kopma fln olmadı salyası büyük derece de azaldı üstü başı salya olmuyo önlük fln kullanmıyorum damakları kaşınıyo ama diş durumu henüz yok diş çıkarması da sorunsuz geçerse kolye gerçekten işe yarıyo derim ama işe yarıyo ☺️
Zuzu inşallah canım denemekte fayda var demek ki☺️
Zuzu canim sut bezeleri bide aci vs yediysen doksnmistir
Bende almayı düşünüyodum ama bi yerde okudum hiçbir etkisi olamaz inanmayın yazıyordu bir profesör 👨🏫 yazmıştı... bilemiyorum
Tugce__ bende bi kaç doktor yorumu okudum aynı şekilde de sonuçta alternatif tıp öyle bilimsel bi veriye dayanmayabilir yada üzerine bi araştırma yapılmamış olabilir şuan kullananların ne düşündüğü önemli öyleyse☺️
Muhercuervo maşallah sevindim sizin adınıza bizde de aynı etkiler olur umarım ☺️
Muhercuervo kolye mi aldiniz yoksa bilekli mi acaba
Bizde kullanıyoruz kopma gibi bi sıkıntımız olmadı ama diğer taraftan nekadar yararlıdır bilemiyorum ben inanmıyodum eşim almıştı inanarak takıyoruz tesadüfmü iyimi geliyor çözemedimde herşey Allahtan yinede takmakta bişey kaybetmiyosun ama 😊
Burcu kolyesi dis icin bileklik de gaz problemi icin diyor nette ama direk kolye mi alsam acaba ilerisi icin de olmus olur
Egemeneslihan hiç duymamıştım onu canım eşim kehribar delisi olduğu için bebişede hem kolyesini hem bilekliğini yaptırmıştı gaz problemi için damla kullanmıyomusun eğer faydasını görüyorsan kolyesini al ilerisi için
Thesra bende aldım ama korkuyorum boynunu sıkarsa diye gece çıkarıyor musun
Emine Yok canım sıkmıyo birsürü boşluk kalıyo zaten ama geceleri boynundan çıkarıp sol ayak bileğine bağlayarak kullan
Thesra KaraKedi Nerden aldınız ?
Thesra tamam canım saol
[bilinmeyen] bende yenı aldım ınstagramda sofi maya dan aldım kolye kullanıyorum
Glsnkzlc Verazeyn 👍🏻
Glsnkzlc Tots&more sayfasından aldım sertifikalı olarak yolluyolar canım
Gaz için sol ayak bileğine takın deniyor. Hiç mantıklı gelmiyor ama çaresiz kaldım. Alacağım sanırım. En kalitelisini nerden bulabiliriz acaba ?
Kızlar nerelerden aldığınızı da yazar mısınız malum her yere güven olmuyor
Mineb instagramda kehribar sepeti diye bir yer var sertifikalı gönderiyor