SeNaGT KIZLAR BEN BAŞLAYIM ; YAPRAK DÖKÜMÜ UMUTSUZ EV KADINLARI AKASYA DURAĞI CENNET MAHALLESİ HER İZLEDİĞİMDE İLK DEFA İZLEMİŞ GİBİ HEM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR HEMDE ÇOK SEVİYORUM SİZİN VARMI SEVDİĞİNİZ İZLEDİĞİNİZ BAKTIĞINIZ ESKİ TÜRK DİZİLERİ 🥰🥰🥰
Deletedmom104 SeNaGT Kız gece gece slfmmsmxmksös Cennet mahallesi küçüklüğümden beri favım her bölümünde hangi konu var bilirim gereksizce ama hep ilk defa izler gibi izlerim slöxks saçma ama sarıyor
_nidosunannesi_ SeNaGT ay benim kiralık aşk. Hatta bir ay bile sürmedi bütün bölümlerini izledim sabaha kadar
azra1616 Cennet mahallesi kadar komik güzel aile disizi kalmadı şuan en acil böyle diziler yayınlanmali zira artık hep acitasyon konular aynı kusasım geldi İstanbullu gelin ,kiralık aşk ve merhamet bnm fanlarim
1ipek1ceren SeNaGT Benim de Yaprak Dökümü en başta 🤭 Defalarca izledim ama her seferinde sanki ilk defa izliyormuşum gibi izliyorum 😂 Aşkı Memnu, Yedi Numara, Akasya Durağı ☺
slkmsncemile SeNaGT Suskunlar 🩶 en anlamlı ve Türkiye’nin kaldıramadığı nıe diziydi. Eşimle hala açıp izliyoruz. Uyarlama bile olsa Öğretmen. Çok eski değil ama eski mantıken. DOCTOR WHO?. Babam ve kayınbabamla yaşıt bu dizi 🫨
Oyku_0321 SeNaGT cennet mahallesi Aşk oyunu Ruhsar Sihirli annem. Ezel Acı hayat Yeni favorim de benim adım melek çok eski değil ama izlememiştim güzel diziymiş hergün sabah 7 buçuk gbi başlıyor trt 1 de biz gbi erkenci iseniz bakabilirsiniz 😀