Esralparslan1 Kızlar merhaba oğlum 21 aylık sürekli geceleri sık uyanıyor 1 saat arayla ayağıma alıyorum sallıyorum yatırıyorum 1 saat sonra tekrar daha önce böyle olmuyordu sabaha kadar böyle başına gelen var mı ? Dayanacak gücüm kalmadı artık 🥲🥲
Ecrin4161 Esralparslan1 bennnn canım 18 aylık sadece doğduğundan beri 15 ve 16 ayında güzel uyuduk diğer türlü hep uyanıyor ve saat üçe karar sürüyor bu uyutma savaşı bende post açtım alerji mi diye hep bir çare arıyorum
Zlhaanne Esralparslan1 19 aylık 2 saattir salliyorum derman kalmadı ayaklarımda artık bende şaşırıyorum bu çocuk nasıl dayanıyor ya bu kadar sık uyanıp nasıl uykusunu alıyor pess doğrusu
Pinkgold Esralparslan1 9.5 aylık benim oğlumda 20 gündür çekiyorum saat başı uyanıyor doktorumuza sorduk diş çıkarıyor üst taraftan 2 tane baya kabarmış dedi bizede oyuzdne uyumuyormuş Tetagil önerdi onu kullanıyorum şuan bakalım inşallah çok çabuk atlatır diş yüzünden uyumaz oldu gece 5 lere kadar mücadele ediyorum uyusun diye Allah yardımcımız olsun
Esralparslan1 Ecrin4161 yaaaa 🥹🥹😪 beni en iyi sen anlarsın Allah yardımcımız olsun gerçekten dermanım hiç kalmadı gece terörü diyorlar kimisi nasıl geçer ne yapacağımı bende şaşırdım attık
Esralparslan1 Pinkgold bizde alttan çıkarıyoruz alt en arka dişlerimiz tetaagil işe yarıyor mu güncelleme yaparsanız sevinirim 🥲❤️ Allahım yardımcımız olsun 🤍
Pinkgold Esralparslan1 Tetagil biraz iyi geldi rahatlattı oğlumu salyası durdu ellerini ağzına götürmüyor kaşıntısı geçti