Mineltuba Merhabalar anne arkadaşlarım 34 günlük bir bebeğim var bugün sol göğsümde emzirme yapmadığım halde sanki içinden şırıngayla çekiyorlar sütü çok ağrım var ne yapmam gerekiyor bilen var mı aranızda
Gizmokzilla Mineltuba bugün sol göğsümde emzirme yapmadığım halde Demişsiniz ya o yüzden dedim bugün neden emzirmediniz yani Mineltuba
468 Mineltuba mastit olmuşsunuz sanırım benimde başıma geldi 2 kere sol göğsüm antibiyotikli serumla geçti 3 gün sabah aksam 🥺
Aslananasi20 Mastit olabilir sıcak havlu koyun, ucuna kendi sütünüzden sürün. Acı veriyor ama sık sık oradan emzirin söksün 🙏🏼
468 Mineltuba çok geçmeden çaresine bakın ateşte yapar üsüme de tutuyo sıtma gibi Allah korusun çok gecmis olsun
Mineltuba Gizmokzilla yanlış yazmışım iki göğsümü de emziriyorum bebeğim sarılık geçirdi ve biraz zayıf diye toparlanması için ikisini birden veriyorum
Gizmokzilla Mineltuba he yaptığım halde mi demek istediniz? Belki yeterince boşaltamamıştır bebeğiniz memeyi ılık su altında masaj yapın çıkınca da sağım makinesi varsa sağım yapın rahatlarsınız inşallah 💜
Mineltuba Gizmokzilla kendiliğinden bırakana kadar veriyorum memeyi hatta kontrol ediyorum içiyor mu içmiyor mu diye yutkunmasindan anlıyorum ama dediğiniz gibi belki tam bosaltamiyor bebeğim