Kader3851 Oğlum 2 ay 16 günlük dün 8 saat emmeye kalkmadi uyudu sizce bn uyandirmalimiyim uyku arasında da almıyor memeyi kilo alımı gayet iyi
yavrupotuncek Kader3851 kilosu iyiyse en fazla 5-6 saati geçirmeyin siz uyandirin bende artık uyandirmiyorum ama maximum 4 buçuk saati gördüm ama sekiz saat şuan için çok sekiz saat aralıksız uyuması normal değil gibi ama takip edin devam ederse bı doktora danışın
Kader3851 jap uyandırmaya çalışıyorum ama asla uyanmiyor gündüz uyanık süresi fazla olduğu için galiba
Kader3851 Sesss_s altını falan açıyorum ama uyanmiyor gündüzleri uyumuyir sürekli emiyor acaba ondan mi
yirmiikikasim23 Sesss_s kim diyor onu hanimefendi doktor bizzat 5 saate kadar uyuyabilir hatta gece kolay kolay uyandirmayin cunku gece uykusu beyin gelisimine katkisi var..
Kader3851 zeynepozkan37 buraya yazdıktan sonra da uyumaadi zar zor yeni daldi uykuya günü gününü tutmuyor
dlberdmrts 2 aylık bebeği 2 saatte bir emzirmeye gerek yok ama 8 saat de çok fazla. Altını açıp ıslak mendili ayaklarının altlarına göbeğine hafifçe deydirerek uyandırabilirsiniz. Bı anda temas eden soğuk onu irkiltecektir. Ya da topuklarına vurabilirsiniz.
Bebegimm1 Kader3851 doktora sorun bana doktor 1.aylıkken artık kaldırmana gerek yok demişti gelişimi iyi oldugu içindi ama benmki bi kez de olsa uykusunda aglamadan ıg diye sesler çıkarır gözü kapalı beslenirdi 8 saat i doktora sorun derim belki normal der belki bi kez de olsa besle diyebilir
cansel_aden Uzun süre aç kaldığında kan şekeri düştüğü için uyanamaz demişti hemşire. 2 en fazla 3 saate bir kaldırmaya çalış. Ayaklarının altını ıslak mendille silebilirsin.
mematiii Kader3851 benim kızım çok uyuyordu sarılık geçirdi siz yine bu ihtimali düşünerekren uyandurın ayağını silin veya karnını altını açın ozaman uyanır
yavrupotuncek Kader3851 bazen çok değişiyorlar günü gününü tutmuyo benimki bazen saat başı kalkiyo bazen 4-5 saate yakın