DU2021 Merhaba kızlar bu isim sizce nasıl ve Uras ismindeki çocuklara ismin etkisi nasıldır? Çevremde hiç yok. Sizlere sormak istedim
bakkalemzigi DU2021 urası hiç duymadım Uraz çok duydum her zaman uras mı uraz mı diye hep sorarlar bence siz beğendiyseniz güzeldir ☺️
Byznr91 DU2021 yeğenimin adı benim oğlum olsaydı ben koyacaktım ama ablam koydu uras ali çok karakterli ağır bi çocuk kendi kandine oynayıp yetebilen bi çocuk anneye çok düşkün ve birinin ona çarpıp vurmasına asla tahammül edemez hemen karşılığını verir:)
DU2021 bakkalemzigi doğrusu aslında Uraz aslında ama Uras şeklinde de söyleyenler var isim olarak koyan var ben de söylenmesi daha kolay ve yumuşak geldiği için s li olanı düşündüm ama evet kesinlikle hep bu sorulur😀 kızımın adı Umay uyumlu olur diye de düşündüm. Uraz ismindekiler nasıldı peki😊
DU2021 gag123 anlamı çok güzel ve öz türkçe isim çok güzle geliyor Ahmet ile fe yakışmış. Adı ile büyüsün
DU2021 Byznr91 çok teşekkür ederim😊 inşallah bizimki de isminden böyle etkilenir isimleri gibi de şanslı olurlar