468 3 ay 1 haftalik bebeğim emmeyi bıraktı. Sütüm tazyikli geldiği için bı süre sağıp verdim biberona alisti emzikte emiyo bı tek beni emmiyo yuzunu buruşturuyor memedeyken önerebiliceginiz biseyler var mı nasıl tekrar emmeye alisabilir???
468 sevvgi gece aç uyanınca çok ağlıyo bende kıyamıyorum hemen sagdigim sütü veriyorum ama bu gece beyaz gürültü ile deniycem. Genelde beyaz gürültüyle uyuyoruz aslında ama emzirmeyi denememistim teşekkürler
Bilgem2009 468 gece uyurken verin ben öyle yapıyorum maalesef benim bebeğim de biberona alıştı şimdi en azından gündüzleri biberon uykusunda meme veriyorum
468 Bilgem2009 🥺🥺 ama en azından gece emiyomus çok şükür ben de ona da razıyım umarım benimkide gece tutar 🙏🏻🙏🏻
Bilgem2009 468 daha yeni emmeye başladı diyebilirim 2 buçuk aylıkken meme reddi başladı şuan 4 buçuk aylık yeni yeni gece meme alıyor ona ben şükrediyorum artık gündüzde gözüm yok yakında ek gıdaya başlayacağım zaten sizde mutlaka gece uykusunda meme verin
468 Bilgem2009 sanirim benimde 2 aylıkken başladı dönemsel meme reddi olabilir dediler zorlamadan tek tük denedim otururken yatarken ama olumlu sonuç alamadım bende. Uyanmasını bekliyorum bu gece deniycem Allah’ın izniyle.
Bilgem2009 468 benimde aynı oldu resmen aç kalınca mecbur şırıngayla başladım mama vermeye sonra kilo almayınca biberonla verdim çünkü şırıngayla az yiyordu öyle olunca hiç meme almamaya başladı şimdi geceleri alıyor gündüzleri yine mama
Bilgem2009 468 benimki de başta almıyordu sessiz loş ortamda uyurken vermeye çalışın iyice gece uykusundayken