Fahin Kizlar selam 6 aylik bebeklerinizin uyku duzeni nasil , nasil olmasi. Gunde kac uyku yapiyorlar. Aksam kaçta uyuyorlar? Gunduz kac uyku yapiyorlar. Bi aydinlatin. Bir de geceleri cok uyaniyormh bebekler. Bizimki belki 10 kerek kalkiyo
Kokina07 Fahin 6ay 1haftalık gündüz 30/30/30 dk olarak 3kez uyuyordu şimdi 1saat /30dk oldu. Gece sürekli uyanıyor bu hafta denge şaştı bozuldu anlamaya calışıyorum🥵
Gdhgdh Fahin benim bebeğimde 6 ay 9 günlük hiç bir düzenimiz yok bir türlü oturtamadım geceleri saat başı uyanıyor ve sürekli kucağımda uyumak istiyor🤦🏻♀️
Edatoros Bende surda bekleyeyim. Daha düzen oturmadı bizde gündüz çünkü uzun uykumuz yok. Gecede saat başı kalkıp emmek istiyor. Nasıl yapacağım sasirdim
Babyorg Edatoros merhabalar aynı aydayız göğüslerim bir sabah şiş sanki baya yumuşadı bu normal mi sizde aynımısınıx
Nurella86 Merhaba benim kızım 7 aylık 6 aylık olduktan sonra sabah 11 ve öğleden sonra 16 olmak üzere iki uyku uyutuyorum ilk çocuğumda da aynı şekilde yapmıştım gece uykusuna da akşam 20.00 da geçiyor
sngl28 Kızımda 30 dakika uyuyor ve sürekli emmek istiyor gece 10 kere kalktı dün sürekli meme de 6 ay 9 günlük bi türlü düzen oturmuyor
Fahin sngl28 6. Ay bebeklerinin geneli boyle demekki asla uyumuyorlar gece. Normaldr 3 4 kere uyanirdi max
Merserars Öğlen 1 saat uyuyor 5 gibi bı daha yatıyor 1 buçuk saat uyuyor gece de uyut uyutabilirsen uyudugunda da nerdeyse her saat başı emmek istiyor. Bazen saat başi bile olmadan uyanıyor diş cikarticak diye düşünüyorum ondan bu kadar huysuzlugu ama bilemiyorum da
sngl28 Merserars en son uykusu 5 e kadar yapmış olmalı diyorlar 5 ten sonra uyutursanız akşam uykusundan alır ve uyumaz direnir dediğiniz gibi
sngl28 Gdhgdh aynı benim kızımda 6 ay 9 günlük 10 kere felan kalkıyor gece açlığından değil 1 dakika emip uyuyor geri vermesen çığlık kıyamet
Nurella86 sngl28 uyutmadan 15 dk önce emziriyorum sonrasında yatağına yatırıp poposuna pat pat yapıyorum uyuyor ama ben 4 aylıktan itibaren rutin oluşması için her gece banyo yaptırdım ve gündüz uykularını da aynı saatte yaptırmaya özen gösterdim 6. Ayda benim kızım da da kalkma durumu oldu her kalktığında emzirmedim su verdim bazen sadece okşadım sonra geçti o dönem
Zeynp42 Bebeğim 6 aylık 8.30 da kalkıyor 11 de uyuyor 1 saat sürüyor diğer uykusunada 2.30 da geçiyor oda 2 saat falan sürüyor gece de 9 da yatıyor