Burada yazan postları okuyup normal karsilardim ama bilmiyorum normal mi 20 aylık oğlum var çok hareketli henüz tehlikenin farkında olmadığı içinde korumacı davranıyorum ister istemez ha yeri geliyor akisinada bırakıyorum ama bazende olmuyor işte herşeyi iyi hoş ama şu yemek yeme ve uyku sorununu bir türlü asamadik bu saat oldu yeni uyuyor günde 1 uyku yapıyor ve bu saate kadar hala uyumak istemiyordu haliyle sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum bazen kendine zarar vereceği noktalarda da bunu yapıyorum kendimi frenlemeye calsiyorum yanlış bişey yapıp icine kapanmasini özgüven siz olmasını istemiyorum çünkü kizdiktan sonra korktuğunu fark ediyorum ve bunu öyle bir yansitiyo ki dudağı buzuyor gözler doluyo ve durup kaliyo öyle o kadar içime batıyor ki kendime kızıyorum sonra kendimi suçlu yorum öyle vay efendim orayı kirletti burayı döktü hiç o kafada değilim umumda olmaz yeterki yesin icsin enerjisini atsın diyorum ama şu uykuyla kendine zarar verme kisminda kendimi tutamıyorum dün akşam öyle bir hareket yaptı ki tutmasam belki kötü biseyle sonuclancakti besigiyle yatagimiz yan yana ve oda küçük odasını henüz ayrmadim bizle yatiyor yataktan besige atlati boyunun tutmasam boyunun üstüne gidiyordu çok kızdım sonrada kötü hissettim annelik zor hem tahammül etmek hem kendini frenlemek canı sağolsun…..