gulceeem Sevgili anneler maalesef 3.ayımızda kilo alamadığımız için mamaya başlamamız gerektiğini söyledi doktor.Golden goat mama kullanan var mı? Anne sütüne en takın buymuş ama bir kere verdik çok kustu mamadan mı acaba başka bir şeyden midir?
Ekinoksefe gulceeem Ben de merak ediyorum anne sütü yeterli gelmiyor artık bu mamayı kullanan varsa ben de öğreneyim
azrasmommm gulceeem benim kızıma golden doat yaramadı kabız yaptı çok acılar çekti yavrum mamadan olduğunu anlayana kadar. Hemşire keçi sütünü bebeğin sindirmekte zorlandığonı söyledi. Şimdi sma confort kullanıyorum çok memnunum kendi kendine yapıuor kakasını ve kilo alımı güzel 2770 doğmuştu 3 aylık kontrolde 5800 çıktı ben de çok kilo aldırdı diye değiştirmeyi düşünüyorum ama sanırım devam edicem diğer mamalara güvenemiyorum. Hem sma nın içeriği de temiz
abisininbebegi Ben de doğduğundan beri mama ilaveli gidiyorum sma kullanıyordum çok güzel kilo yaptı bebegime iyi geldi ama birden biberon reddi yaşadı ardından mama istemedi değiştirdim şimdi golden goat aldım bugün olk gunumiz şükür tuttu 5 ay 20 gunluguz