Sabrtasy ftmnr1523 yani temizlik de mi yapıyor ben bakıcının evine veriyorum sabah 9 akşam 4 Eylül de anlaştık Ocak ta zam istedi benden
ftmnr1523 Sabrtasy hayır yapmıyor ama tam gün temizlik fiyatları bile o fiyata gelince ben artırmak istedim. Sonuçta her gün ve neredeyse tam gün geliyor.
salakmisincemilee Sabrtasy hangi sehir olursa olsun arada bariz bu kadar fark olmaz gelen kisinin biraz muhtacligi var galiba
Kelebegimmmm Melek-Naz1 hakkını verin bence ya. O paraya o iş yapılmaz. İşten çıksa havada kaparlar. Belli ki gündemi fiyatları bilmeyen, iyi niyetli biri
Sapsikanne Sabrtasy isteyebilir herkes temmuzda ve ocakta zam aldı her şey sürekli pahalanıyor ne kadar maaş veriyorsunuz
Melek-Naz1 Mavi3435 Osmaniye nin ilçesi burada bu işler 5-8 bin arası küçük şehir olduğu için uygun bu yüzden pahalı gelmiş olabilr size
Sabrtasy Sapsikanne tam gün ama samimi arkadaş olduğumuz için kendisi teklif etti bi tecrübesi falan da yok ilkiz yani ve evinde bakıyor
Mericcc Sabrtasy 6 ayda 1. Kendisi öyle istedi 6 ay olduğunda eee zam dedi. Memnun olduğumuz için kabul ettik mecbur.
slkmsncemile Melek-Naz1 kayınvalidem sadece bebe bakıyır ve sadece onun yemekleriyle ilgileniyor, 30+ . Yazık kadına köle yav
Babybloom Sabrtasy asgari ücrete zam yapıldıkça asgari ücret oranında zam yapıyorum. En değerli varlıklarımı emanet ediyorum, yediğimden içtiğimden kısarım bundan kısmam.
Melek-Naz1 Minnakordek kızınız 25 bin özel okul parasını ödedim 15 güne 150 liraya süt alıp veriyorum market alışverişi yaparken ona da Bi şeyler alıyorum esas ben onun kölesiyim desem
Minnakordek Melek-Naz1 yalan söylediğinizi eminin. Kimse kölesine bu tarz iyilikler yapmaz. Kaldı ki siz hala fazla verdiğiniz düşünen birisiniz zam yaptık birdaha isteme dedik diyorsunuz asla kalkıp kızını özele gondermezsiniz