atlasayaz bal203 ne kadarlık bebek benimki 21 günlük 1 buçuk saate uyaniyo sarılık olan bebekler aç ta olsa uyanmaz
Dyggg1 bal203 benim bebeğim 1 aylıkken çok uyuyordu.Doktoruna sordugumda ya açlıktan yada tokluktan uyur demişti.Kilosuna bakınca tokluktan uyudugu ortaya çıktı.Yani belli olmuyor pek :(
tugelisa bal203 aç olsa bir şekilde belli eder. Bugün kontrolden geldik dedim ilk zamanlar 2 saatte bir emziriyordum 2. Aya geçince 4-5 saate çıkardım o uyanınca emziriyorum dedim. Onlarda çok iyi yapmışsın ama gece bir sefer de olsa emzir uyanmazsa dediler
Kaderuzbas tugelisa ayy oğlum 2 ay 5 günlük keşke 3 4 saatte bir emse 2 saatte bir emmek istiyor az az emiyor sonrada gaz sıkıştırıyor nasıl duzene sokucam bilmiyorum 🥺
bal203 Dyggg1 sabaha kadar 3 tane kirli bez değiştirdim cok kisa emiyor 10 dk ama demekki iyi cekiyor doyuyor yoksa kaka cis yapmaz di sanirim
Dyggg1 bal203 erkek bebek mi? Benimkide en fazla 5 dk emiyordu ve doktor erkek bebekler daha hızlı çeker bebeğin emiyor süresi önemli değil demişti.Biz bazen çok takılıyoruz bence bez sayısı iyi.