Akininannesi BURUN TIKANLIĞINA NASIL BİR ÇÖZÜM BULDUNUZ 1 aylığız ama burun tıkanıklığı yaşıyoruz hırıltısı da bar siz güzel annelerimiz sizler de yaşadınız mı çok korkuyorum hasta olursa eğer 😓😓
Saribidik Akininannesi ben ilk ay süt damlattım burun aspiratörü ile açmıştım, serum fizyolojik döküp de yapabilirsiniz bu işlemi
BebekBatur Akininannesi eczaneden serum şeklinde olan fizyolojiklerden alıyorum diğer damlalara verilen paralara acıyorum çünkü haftada bir 100ml serum bitiyo ve 5 lira. Şırıngaya çekip burnuna sıkıyorum Doktor önermişti damlalara markalarına para vermeyin diye. Hergün en az bir kere uyguluyorum doğduğundan beri çünkü nefesi zor alınca ne emiyo ne uyuyo hem de tehlikeliymiş çünkü ağızdan nefes alamıyorlarmış. sıkınca kendi hapşırarak çıkaramayınca aspiratörle çekiyorum
SevgiLina_ Akininannesi serumla acabilirsin eczanede otri bebenin filan var gunde 5 kez kullanabilirsn benim kizim 1 aylik hasta oldu oksuruk ve burun akintisi surekli kullandm baya faydasi var bebekler sadece burnundan nefes aliyolar burnunu acik tutmalisin serumdan sık aspiratorle gunde 1 kere cek diger sıktiķlarinda aspirator kullanma doktr demisti
Melek1997 Serum fizyolojikle ve burun aspiratörü ile temizliyebilirsiniz bende öyle yapıyorum aman hemen uygulayın bebeğiniz rahat nefes alsın emmek istemiyor mesela huzursuz oluyor bunlar hep rahat nefes alamamaktan
BebekBatur Ybusra ben bişey sıkılması gerektiğini bilmiyodum aspiratörle çekmeye çalışıyodum sonradan öğrendim 18günlükmüş fotoğraflarına baktım şimdi. Kaç günlükken başlanıyor bilmiyorum eczaneden bilgi verirler heralde. Ama zararı olmadığını biliyorum yutsa bile bi zararı yokmuş buraya link bırakıyorum doktor bey detaylıca anlatmış https://www.instagram.com/p/BurU4QpnOiW/?igshid=59tt368xm35z
Myagz Doğar doğmaz başlanabilir serum, verin burnuna ama aspiratör negatif basınç uygular burun içini ödem yapar bu kadar küçük bebeklere aspiratör yapmayın arkadaşlar
Bernaebu Akininannesi serum fizyolojik damlatip surekli burun aspiratoruyle cekiyordum ben.birde odasina sogan koyun demisti bi arkadasim soymadan kabuklariyla saniyorum.ayrica odanin nemini 45-50 de tutmak gerekiyor.petek ustune islak havlu koyuo kurudukca tekrar tekrar islatip da bu nemi saglayabilirsin canim tikanmaz burnu insallah
41hamile Kesinlikle temizleyin yoksa bronşite çeviriyor muş doğdugundan itibaren temizlenebilir küçükken temizlemek kolay benimki istemiyor ağlıyor zor temizliyorum
ikizerkekannesi Akininannesi ikizlerim 10 günlükken hasta oldu burnu tıkandı doktora götürdük serum fizyoloji ile burnunu açık tut dedi çok küçük oldukları için ilaç veremeyiz önemli olan ciğerlere inmesin demişti gripleri geçti ama ben hala akşamları damlatıp çekerim rahat uyusunlar diye
ikizerkekannesi Akininannesi e bebekten aldım baby plus burun aspıratörü 12 tanesi 11 tl onla çekiyorum
OptimusPrime Akininannesi yarım soğana 8 tane karanfil batırıyorsun tarifi o şekilde bütün kabuklu koysan ne işe yarayacak :))
OptimusPrime Akininannesi serum fizyolojik sıkıyoruz. Burun temizleme aparatıyla çekiyorum. Serum fizyolojik de normal serum aldık şırıngayla içinden çekiyorum hem ucuz hem kolay doktorumuzda önermişti. Burun temizleme aparatıda faeklı uçlulardan seğil yıkanabilenden daha pratk :)
OptimusPrime Bernaebu ben soyuğ yapıyorum e biraz soğan kokacak ama soğanın kendi kokusu değil daha ferah bir kokusu vardı bebeğin sağlığından önemli değil varsın soğan koksun🥰