aslannannesi36_ Merhabalar, benim 1.5 yaşında bir çocuğum vefat etti. 2 sene olacak. Kendi zaten cennet bahçesinde ama mezarına dikmek için hangi çiçekleri alabilirim. Böyle solup kurumayacak çiçekler nelerdir
Yelda35 aslannannesi36_ başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin kendisi zaten melek. Keep Tırnağı olabilir
Birdunyabircennetannesi aslannannesi36_ Bende burada bekleyeyim bende kızımın cennet bahçesine dikerim…
aslannannesi36_ pasaklisinkukuli gül var aslında yani büyüttük ama bekliyoruz biraz daha soğukta kurur diye
Babymomyy1 aslannannesi36_ başınız sağolsun. Ağaç dikseniz daha hayırlı olur amel defterine o ağaçta dinlenen her türlü canlı için bişey yazılır kuş vs.
-_Esra_- Mezarın üstüne ağaç Gül sakın dikmeyin çatlatıyor mermeri . Annem zambak Ekerdi papatya ekerdi her hafta mutlaka gider
Gencanne2 aslannannesi36_ Allah rahmet eylesin. Buz çiçeği olabilir. Hem sarmaşık yeşil kalır hep hemde pembe küçük çiçekler açıyor
-_Esra_- aslannannesi36_ üstüne dikmeyin mezarı çatlatır ayrıca mezarın üstünde biten şey yenmez dedi bir hoca bize. Yani ağaçta biten zeytini alıp yiyemezsiniz. ( ne kadar doğru bilmiyorum )
Demetbulut aslannannesi36_ başınız sağolsun sabırlar diliyorum size . Kedi. Tırnağı yada buz çiçeği olabilir hangi şehirdesijiz bilmiyorum ama ılıman olan bo yerdeyseniz yaz kis durur çiçek açar