tugba2407 Kızlar biraz önce iki göğüsümü de sağdım 30 ml kadar cıktı kızım 4 aylık mamada almıyor nasıl artırabilirim
Aslaninannesi26 tugba2407 solgar ın kapsülü bende de çok işe yaramıştı, bestlak damla hiç işe yaramamıştı
Hazelsmamm Bol su tüketimi, tahin ve bestlak damla benim sütümü arttıran bunlar olmuştu maşallah kızım anne sütüyle tosun gibi oldu. Darısı başınıza :) sağıkla büyütün
slnrcn tugba2407 instagramda canan öztürk ün videolarını izlemenizi öneririm. Ben ondan emzirme eğitimi de almıştım çok işe yaramıştı.
hobby_catolog_hk tugba2407 sizin sağdığınızla bebeğinizin emdiği bir değildir. Bebeğiniz kilo alıyorsa sütünün yetiyordu. Günde kaç bez değiliyosunuz vs bakmak lazım . Pompalar doğru düzgün süt sağmıyor. Süt artır ak için de bol bol emzirmek gerekiyo ne kadar ederse o kadar artar
ravza_ecrin tugba2407 benimki de ayni şekilde 15 gündür mama reddi var günde 1 bez degisiyorum sürekli emzirdim 15 gün dayanabilsim götürdüm hiç kg almamış. Ne yapacağım bilmiyorum sütüm de artmıyor tek iyi tarafı kg vermemiş
tugba2407 ravza_ecrin benimki de aynı 4. Aya girdik sirkeli meme reddi yapıyor kaç gündür günde 1 kez yapıyor
hobby_catolog_hk tugba2407 büyüyor artık herşeyi değişecektir. Sütünün yetmediğini düşünüyorsanız bir sağlık ocağına gidip doktorunuza danışabşlirsiniz. Size daha doğru bilgi verecektir
atlasayaz tugba2407 sagdigin pompa ve bebeğin emdiği dut aynı oranda çıkmıyor yani sen sagmaya bakıp bu kadar cikiyo diye üzülme bebek emzikce süt kanalları açılıyor bebeğin kilosunu takip etmen yeterli , sütünün gelip gelmediğini yada yarayıp yaramadığını anlarsın
Elistos1 tugba2407 @ddyannegunlugu sayfasını takip edin çok güzel öneriler var bende uyguluyorum bence işe yarıyo