melegim71 hbbplt bulabilirseniz dogal elma sirkesi kasintiyida kizarmayida alisyor eltimin oglunda vardi birde sampuan felan keesmistk
Alibebek1 hbbplt Merhaba aynı sorun şu an biz yaşıyoruz yanaklarında çok kızarıklık oluyor doktorum havuç verme dedi bilginiz olsun ve yumurta süt ürünlerini kessende gece çok ağlıyor kaşınıyor sizinki de öyle mi
zumross hbbplt bende burda bekliyeyim ..4 aylık kızım var bizde de aynı durum var birde vücudu çok kuru ..
hbbplt Alibebek1 ben bugün sağlık ocağına gittim ve bir krem verdi 2 güne yüzünü geçirir birdaha olursa tekrar kullanırsın dedi yediklerinden kaynaklı olda bütün vücudunda olurdu çok yüksek ihtimalle ıslak öpmek ve sakaldan kaynaklıdır dedi
htcysf Bizimde yüzü tamamen kıpkırmızı olmuştu ve kulaklarının arkası filan kabuklanmıştı doktorum La Roche Posayın atopik kremini önerdi çok iyi geldi
prensesumay hbbplt benim kızımda cildide öyle egzamayla savaşıyoruz bideodermanin atapotik kremini kullanıyoruz ve geçiyor tavsiye ederim
diiilaaareee Biodermanın kremini kesinlikle tavsiye ederim bizde de sürekli olarak vardı 2 3 günde geçti yumuşacık oldu
Alibebek1 ysmnp nasıl bir tedavı uyguluyorsunuz ne zamandan sonra geçiyor bu süreç ne kadar daha sürecek 😀
ysmnp Alibebek1 alerjik mama yiyor ve 5 gün kortizonlu krem kullandık geçti sonra hergğn günde 3 kez bioderma atoderm kremi sürüyoruz aksatmıyorum hiç ve terletmiyorum ince giydiriyorum terleyince egzaması geri geliyor çünkü
Tb12 Bebeğimde dermatit oldu kortizonlu krem ise yaradı ama beşinci günden kesince tekrarladı ve bu sefer alerji damlası verdi doktoru bakalım kullanmaya başladık bugun