Goktug2396 Sanırım damaklarımız sertleşiyor durmadan biberonu ısırıyor asla emmek istemiyor o kadar iştahlı bir bebekti ki şuan hiç yemiyor gibi birşey çok şaşırıyorum. Zar zor veriyorum mamayı ama çok az emiyor napıcam bilmiyorum bu kadar aç kalmazdı normalde
tugbzk Goktug2396 oğlum 3 ay 29 günlük kaç gündür içmiyor uykusunda içiyordu sadece onu da içmiyor biberonu verince uyanıyor ağlıyor ağzında çeviriyor biberondan akanı ağzından çıkarıyor aç duruyor saatlerce uyku uyumuyor yatmak istemiyor
sinmedi- Goktug2396 benim bebeğim de 4 aylık oldu yeni aynı sizin bebeğiniz gibi çok huysuz iştahsız bebek oldu sadece uykudayken besleyebiliyorum uyanık olduğu zamanlarda kucakta geziyor ve yemek istemiyor
Eminipektas tugbzk 4 aydır birebir aynı durumu sizler gibi yaşıyorum ne yaptıysam ne ettiysem aynı yemek bille yemiyor iştahsız bi bebek
tugbzk mervet10 alerjik bebek olduğu için içmek istemez dedi bugün doktorumuz şırınga ile veriyorum bazen içiyor biberondan bazen içmiyor
tugbzk Eminipektas doyuramıyordum ben normalde çok iştahlı bi bebekti ama şimdi içmiyor inşallah ek gıda da sıkıntı yaşamam yer
Eminipektas tugbzk ek gıda süremiz de zor geçiyor ağzına zorla verıyorum bi lokma yesin diye çok zorlanıyorum ama onun ıcın çabalıyorum 😑