Tugba_2610 yagmure17 kıyamam siz denemişssinizdir belki ama yine de söyleyeyim, farklı model de tutanları duydum.
esoo7 belus benim bebeğim 33 günlük hastaneden eve çıkınca 3 4 günlükken annem denedi vermeyi sevdi sürekli değil sadece işim varken huysuzlandığında (karnı tok altı temiz gazı çıktı ama mızırdanıyor) ya da (uykuya dalmamak için direniyor) o zaman veriyorum gerçekten rahatlık işimi kolaylaştırıyor bir nevi kucağa alıp sakinleştirmek gibi
belus esoo7 anladım, bizimki şuan 1 yaşında geç kaldım sanırım emzik için, farklı emzikler denedim ama olmadı şimdi uyku için denemek iyi olur belki.
Ali_atlasinannesi 3kedili2bebekli emziriyorum tam yatırdığım zaman elini ağzına götürüyor doyduğunu biliyorum ama sanki bişey istiyor gibi emziği veriyorum emziği üç dört kere çekip uykuya dalıyor zaten
Tugba_2610 yagmure17 her annenin derdi farklı ben meme reddi yaşıyorum siz biberon 😃ne diyeyim ortası yok bu işin anlaşılan Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
incir-receli mikiail gece uykuları haram olduğunda bayaaa işe yarıyor hemde diş kaşıyor dediğiniz gibi
mikiail incir-receli benimki diş donemınde emzıgı sadece uyurken verıyordum ama bu aralar aşırı ıstıyor gece uykudan uyanıyor sırf emzık ıcın
iimge_ Ali_atlasinannesi emzirme danışmanları önermiyor bilginize. Uzun dönem emzirmek istiyorsanız risk almak değer mi siz karar verin.
elifgrglu İlk doğduğunda hemen tutsun diye philisp avent vermiştim direk tuttu sonra araya meme reddi şu bu çıktı 5. Ayında bıraktı 14. Ayında sütten kestim hamileydim memede yattığı için emziğe tekrar alıştı şuan gece uyandığı zaman yatakta emziğini bulup ağzına koyar geri yatar süper rahatlık ama ortalıkta gördü mü ağzına koyar öbür türlü emzik aramaz 17 aylık şuan 🌸
Beyzatlass yagmure17 hanymish diye bi marka var onu da tutuyorlar bizim oğlana babası inat etti o alıştırdı çok rahatladım yoksa beni emzik niyetine kullanıyordu
200923 Emziğe alıştırmadım, bilerek ve isteyerek. Alıştır rahat edersin denildi bana da,hiç öyle bir düşünce yapısına girmedim beraberinde bir çok problemi getiren( diş damak bozukluğu, bırakma aşamasında parmak emme)emzik bana hiç sevimli gelmedi nedense.