melegm Merhaba arkadaşlar pazartesi günü iki ay aşısı olucak bebeğim.aşıdan sonra ateş felan oluyor mu ne yapmam gerekiyor
incir-receli melegm biraz ateş olabilir umarım karıştırmıyorumdur ama 2. ay aşısıydı heralde 3 gün banyo yaptırmak yasak oluyor ay aşısıda olabilir bilen biri aydınlatsın, 3 sene geçti üzerinden unutmuşum 😂
zmiraymom melegm bebekten bebeğe değişiyor bizde ateş olmamıştı ama çok huzursuzlandı ateş olursa bi çay kaşığı carpol verebilirsin demişti ebe
goksummese melegm biz dun yaptirdik ateşi olmadi olursa yarim cay kaşigı calpol verirsiniz ama cok huzursuzdu 3 gun banyo yok
zmiraymom incir-receli doğru 2. Ay aşısına gitmeden önce banyo yaptırın demişti aşıdan sonra 3 gün yaptırmıyorsun çünkü ☺️
Abaegrk incir-receli evet doğru hatırlıyorsunuz verem aşısı olduğu için banyo yaptırmayın diyorlar ☺️
magal Ben aşıdan sonra her 6 saatte bir calpol verdim , bir de 3 gün duş aldırmıyorsunuz kola yapılan aşının olduğu yeri sıkmıyorsunuz. Bunu orada size söylerler zaten
Barok melegm bizde ateş olmamıştı.oyüzden ben aşıdan önce ateş düşürücü vermeye karşıyım belki de ateşi hiç çıkmayacak gereksiz yere ilaç verilmiş olacak . Hiçbişey vermeden götürün bence sonra duruma göre bakar verirsiniz
birkizannesi_01 melegm ateşi çıkabilir 3 gün duş aldırmak yasak patol şurup verebilirsen çok atesi çıkacağını düşünmüyorum bebeğim şuan 5 aylık olucak bir defa 38 gördü çok şükür merak etmeyin aşıdan sonra hafif olabilir