durukusunannesi_ senemmgncr ikisi de var sadece bageti takıyorum beş taş elime ağır geliyor 😂bence baget çok şık
neanladinyurdagull senemmgncr tek taşdan yanayım ben bileklerimde olduğu için parmağımda nazik yüzük seviyorum alyansımda oval kalın
birprensesanesi senemmgncr üçü de var bageti en çok kullanıyorum daha zarif duruyor tektaş beş taşın taşları çiziyor diye fazla kullanmıyorum bebeğim olduğu için☺️
bal203 senemmgncr baget kesinlikle kare seklinde olanlar ben kucuk dikdortgen almistim evlenirken suan olsa biraz buyuk kare alirdim
Deletedmom_100 Baget artık çok sıkıcı bendede vardı sattım yerine tek taşa benzer lotus çiçeği tek taş aldım herkes çok soruyor çokta beğeniyor ben zaten bayılıyorum hem kibar hem göz alıcı 😍
hobby_catolog_hk bal203 benimki öyle kare ortasında büyük taşı kenarları küçük tasla cevrili cok güzel cok seviyorum zen prenses kesim kare pırlanta
zeynepzezee Kesinlikle taşı pırlantaysa baget tabiiki de pırlanta candır🥰 tek taş da keza aynı şekilde pırlantaysa gideri var. Ben genel olarak pırlanta seviyorum galiba😂🥴
Aymeym senemmgncr Baget sade şık şıan hepsini sattık ama ev için alırsam kesinlikle Baget alırım yine
aysmezel senemmgncr tektaş ve baget var bageti çok seviyorum tektaşıda aldık zamanında boşa mı gitsin diye düşünüp takıyorum işte 😂
Lillas Baget kullanıyorum tekraşta zarif, ama beştaş ne alırım ne takarım zevk meselesi sanırım onu görünce aklıma yumruk yüzükleri geliyor 🤭
Masalkizinannesi senemmgncr Beştaş kesinlikle +40 yaş yuzugu. Alyans ile takılacaksa tektaş, alyanssizsa baget bence
Marianne senemmgncr tektaş evlilik teklifi, alyans evlilik, tamtur ilk anne olma simgesi. Üçünü beraber kullanıyorum.