Babyspiderman Kızlar ne zamana kadar biberonları kaynar suda yada sterilizatörde temizleyeceğiz ? Sizler biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?
Niluu Babyspiderman hiç kaynar suda temizlemedim biberon deterjanı var bebekler için hep onunla temizledim sıcak suyla hala da öyle 18 aylık
oglumubeklerken Babyspiderman yani bence biberon kullandığı surece kaynatmalısıniz belli aralıklarla. Biz biberon kullanmıyoruz ama ben oğlumun sulugunu belli aralıklarla kaynatiyorum mesela
Minnakordek Babyspiderman biz 2 yıl kullandık biberonu mama ile büyüdü her kullanımda kaynatmak imkansız gibi ama haftada 3 4 kere kaynattim onun dışında sürekli bebek deterjaniyla yıkarım güzelce kokusuz olması önemli deterjanın
birinsan14 Ben kullandığı sürece hep kaynar suyla temizliyorumç 1 yaştan sonra çok nadir kullanıyor ama yine de kaynar su yapıyorum
Babyspiderman oglumubeklerken her akşam sterilizatörde temizliyorum ama gün içinde biberon deterjanıyla muslukta yıkayıp kurutup kullanıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba
oglumubeklerken Babyspiderman Ay yooo yeterli bence, ilk 5 6 aylık süreçte bizde biberon kullandığımızda ben gun içinde her kullanımdan sonra bebek deterjanı ile yikiyordum sıcak suyla 2 3 güne birde kaynatiyordum. Sizin yaptığınız da gayet yeterli bence.