prensannesi4235 Kızlar 17 günlüğüz ve dün bebeğimin kolik olduğunu öğrendim metsil diye ilaç kullanıyoruz onu içtikten sonra hala sancılanıyo aranızda kolik geçiren bebeğiniz var mı ne yaptınız geçmesi için ? içim sızlıyo bebeğimi sancı çekerken görmek 😔
mrsfly prensannesi4235 kolik masajı bakin youtubeden özellikle bebek yağı ile ayaklarını ovun güzelce masaj yapın. Hergün banyo yaptırı. Emziiryorsanız yediğiniz içtiğiniz herşeye kimyon atın. Ve bol sabir bizde gaz 3 ay dolduğunda bitti.
hayalperest2310 prensannesi4235 canım benim de kolikti 8.ayda geçti ama 3.ayda hafifledi diyebilirim yapacağın bol masaj duş biz nurse harweys kullandık şurubunu gayet rahatlatıyordu metsili 7.ayda başlamıştım hepsinden daha iyi yaradı diyebilirim doktoruna danışarak probiyotik başlatabilirsin inşallah çabucak geçer baya yıprandım bu süreçte şimdi 10 aylık çok şükür hersey geride kaldı
ebrusenaa Canım benim bebeğim de kolik 2.5 aylık anne sütü pek almıyo doktor kolik maması yazdı raporlu kullanmadığımız damak da kalmadı hiç biri işe yaramıyo
aysmezel prensannesi4235 rezene çayı iç yemeklerinize kimyon ekle kendi ayaklarını ve bebeğinin ayaklarını sıcak tut bebeğin göbeğinin etrafına ve ayak altlarını viks veya zeytinyağı sür sürekli karnına havlu ısıtıp koy kolik bebek masajı videoları izle masaj yap sık sık yıka nane kekik demle iç her gün biogaia damla kullan bilip uyguladıklarım işe yarayanlar bunlar 🌸
semasyy prensannesi4235 peki teşhis nasıl koyuluyor mesela benim de bebeğim gazlı kolik mi bakarak mı söylüyor muayene nasıl oluyor