isabella Kızımin 7 aylık olmasına 1 hafta var sürekli miz miz aglak 5 10 dk oyalaniyo sonra gene ağlıyor ne yapsam oyalayamiyorum kucakta durmuyor yerde durmuyo cikdiricam artık 🙄🙄🙄
Beratim17 isabella benimki 10 aylık aynısı ama yapacak birsey yok gece olsun da uyusun diye şükrediyorum ama gece de 15 defa kalkiyodur sabaha kadar
sezer2022 isabella yürüteç o dönemler kurtarıcımdı, doktora danışıp başlamıştım koymaya, bide mama sandalyesine yapışan oyuncaklardan alın, ben yemek yaparken sandalyede oyalanıyordu
mgokkiliccx isabella valla benim kızım da öyleydi 20 gün boyunca 20 tane Kureyş 7 tane Fatiha okudum suyuna o suyu içirdim biraz iyi gelmişti
Defnegzm isabella 5 ay 24 günlük birebir aynısı nasıl olacak ne zaman geçecek hiç bir fikrim yok 7 aylık olunca geçer dediler sizinki 7 aylıkmış değişmemiş umudum kalmadı artık
nyhn 6:ay 24 günlük oğlum ne gece ne gündüz uykumuz kalmadı ne kucakta ne yatakta ne yerde hiçbir yerde durmuyo mama içerken direniyo ağzına ne gelse geri çıkarıyor
KKuboss Diştendir benim kızım da 7 aylık bol bol dişlerini rahatlatacak şeyler yapın emziği dolaba koyun soğusun ağzına verin damaklarını kaşımasına yardım edin bir de imkan buldukça dışarı çıkarın farklılık bebeğe iyi geliyor ev havası daraltıyor çocukları.
Casperr isabella büyük ihtimalle ya diş çıkarıyordur ya nazar değmiştir benim oğlum öyle olduğunda okutuyorum yada kendim okuyorum nazar ayetleriyle düzeliyor nazar çok etkiliyor çocukları