Daveleb Kızlar bepanthol kullanıyordum 8 aydır gayette memnunum aslında ama boykot marka içinde olduğu için daha kullanmak istemiyorum başka marka kullanıp tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı acaba
Goktug80 Daveleb Nivea kullandık o da güzel şimdi hametol kullanıyorum onu da beğendim vazelin gibi kıvamı renksiz
KKuboss Daveleb ıva natura tavsiye ederim organik sertifikalı içinde zararlı hiçbir kimyasal yok. Doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum arada bezin lastik yerlerinde kızarıklıklar olduğunda bile sürüyorum anında geçiriyor. Hem yerli üretim.
damlabahar Doğduğundan beri %98 doğal sarı kantaron özlü iva natura kullanıyorum çok memnunum hiç pişiğimiz olmadı çok şükür hemde ülkeminizin ☺️
damlabahar Daveleb mutlaka deneyin derim sudocrem ve mustelanın içeriği temiz değil biraz pahalı ama 4.aya giricez hala var :)
KKuboss damlabahar maşallah 1 tüp mü hala var?😅 ben kaç tüp bitirdim saymadım bol bol sürüyorum pişik olmasa bile her altını temizlediğimde 🤭
damlabahar KKuboss bende sürüyorum aslında hemde eklem yerlerine kadar çeyrek bişey kaldı diyebilirim idareli gidiyoruz malum oda zamlanmış 😂😂
KKuboss damlabahar evet zamlar fena 😅 benim elim bola gidiyor galiba 😅 teşekkür ederim takip ediyordum yedekledim ☺️