Tatlimomy Kizlar evimde wifi var 5 aydır eltim gil kullanmasına onların evinde bizim evden DHA güzel çekmesine rağmen 1 gün fatura ödemediler ayrıca eltimlede kavgaliyiz kullanmasını istemiyorum 😡 Eşim msj attı faturayı ödeyin die odemediler varmı öyle üç kuruşa beş köfte bedavacilar 800 TL para ödedim dün evden çıkarken wifi kapatiyordum Bu sefer kaynım eşime msj atmış evden çıkarken wifi niye kapatiyonuz felan diye Eşimde kapatma dedi bana ama dediğim gbi kullanmalarini istemiyorum nefret ediyorm eltim eşine bizim için insan dışı varlıklar dediğini duydum daha ben wifi felan kapatmadan önce dedi bu.kelimeyi Kızlar demem oki evden çıkarken wifi kapatamasamda wifinin yukairda cekmesini nsl engelicemmm …
pasaklisinkukuli Tatlimomy kapattırın başka bir firmadan alın onlarada söylemeyin yenisini yada gelecek ay faturayı ödeyene kadar kesinti yaptırın ödesinler sen de mobil veri kullan
Deletedmom104 Tatlimomy Şifreyi değiştir ve verme ya da kapattıracaksın en kötü veyahutta başka bir odaya taşı. Başka bir ihtimal yok
Tatlimomy yirmiikikasim23 gelirler kur kodu mu nedir işte onla yine alırlar şifreyi eşimden öyle yuzsuzler
Tatlimomy pasaklisinkukuli sözleşme var bir ara kullandığım firmayı aradm wifiyi kapaatti hani wifi bolumde isim gorunmesjn die bu sefer bizim baglantimiz beli olmuyordu bagnladimi die
Tatlimomy Deletedmom104 mutfağıma tasicam Evden çıkarken de üzerine bsyler sarip sarmalicam cekmeskn die
yirmiikikasim23 Tatlimomy direk interneti feshettir onlar gider kendi evlerine actirirlar bi zaman sonra git basvur kendi evine ayrica ac anlatabildimmi bilmiyorum ama
Baklavanida Tatlimomy şifreyi değişin eşinizin telefonuna eşiniz farketmeden siz girin şifreyi bilmiyorum şifreyine yaptığımı hatırlamıyorum diyin
kurtege Onlar kullansa da kullanmasa da siz o faturayı zaten ödeyecektiniz . İnsanlara iyilik yapmaktan neden bu kadar çekinir olduk ya . Eskiden insanlar 1 ekmeği bile olsa komşularıyla bölüşürdü . Sınırsız internetiniz var belli ki . Kullansınlar ne olacak ki . Düşmanınız mı ? Belki bir gün siz de iyiliğiniz karşılığını başka bir yerden bulursunuz . İyilik yapıp denize atın . Balık bilmezse Halik bilir 💐❤️
Tatlimomy kurtege binlr iyilik insanı degilki bu eltim diğer eltimle bir olup her ortamdan beni disliyor neden onunda kullandığı şeyi ortak odemeyelim alnimda kerizmi yazıyor gökten kazanmıyor bnm eşim bu parayi
OptimusPrime kurtege Ne saçma bir düşünce. İyilik meleği mi bu insanlar? Bu insanların da evi,barki, yediği, içtiği var. Fatura ödüyorlar ekstra. Niye bedava kullansınlar? Onlar ödesin,bunlar bedava kullansın o zaman.
aybikreis kurtege Bir suça bulaşırsa peki? Her önüne gelene internetinizi vermeyin ıp adresinde sizi bulurlar başınız ağrır. Eskidendi o iyilikler, aetık kim kime yerse.
nazlii1_ Tatlimomy bence üstüne sarmayin bişey sıcak olur modem elektrik patlamasina fln neden olabilir Allah korusun
Barbieee Tatlimomy modemi satıp sarmalamak ne kadar doğru olur sizce çünkü mpdem çalışırken içinden sıcak hava çıkıyor hiç farketmediniz mi bence sakın öyle bir şey denemeyin
Storymoon Tatlimomy o zaman modemi sök yawrum tarifeniz bitiyorsa eğer başka bi firmaya geçin başka altarnetif yok
anayimbenana__ Tatlimomy internet fiber mi? Eğer öyleyse modem arayüzünden 2.4G kapat 5G açık kalsın asla çekmez. 5G sadece yakında çeker çünkü