hasretsisman2201 Sağlık ocağımız bize monovit d3 damlası verdi bugün ikinci günümüz ve bebeğim sürekli ıkınıyor kızarıyor kaka yapamıyordu bu durumda ne yapmam gerekir? Damlayı keseyim mi ?
Bebegim3535 hasretsisman2201 bizde fark eder etmez doktora danışarak değiştirdik. Bazı bebeklerde sağlık ocağının verdiği D3 ler gaz yapıyor dedi. İçeriği de temiz değil.
tarcinlicookie hasretsisman2201 D vitaminini yaşına kadar sakın kesme ocean al devam et kemiklerinin gelişimi için d vitamini çok önemli
Ummuhan_52 955454 ocean D vitamini 400 IU olanı alın içinde fıs fısı var 1 fıs sıkmanız yeterli çünkü 1 fıs 3 damlaya denk geliyor.
zumrasmom_ hasretsisman2201 ben daha küçük olduğunu anladımda. Benim kızım da 3 ay 6 günlük bizim de başta çok gazımız vardı bende monavit d3 ten dolayı olduğunu düşündüm. 2 gün vermedim zinco gaz damlası aldım fayda etmedi sonra doktor metsil yazdı her iki gaz damlasını da beraber kullandım d3 de vermeye başladım tekrardan ortalama 1 - 1.5 ay gaz damlası kullandım zamanla azalta azalta bıraktık şu an gaz damlasını kullanmıyoruz sağlık ocağının verdiği d3 kullanıyoruz bir sorunumuz yok belki sizinde ekstra gaz damlalarına ihtiyacınız vardır.
Ummuhan_52 hasretsisman2201 ocean 400 I U olanı alın içinde fıs fısı var 1 fıs sıkmanız yeterli çünkü 1 fıs 3 damlaya denk geliyor. Sağlık ocağının içindekilerde ayçiçek yağı olduğu için kabız yapabiliyor. Ama ocean veya wellcare d vitamini alırsanız bunların içeriği temiz ve zeytinyağı olduğu için kabız yapmıyor☺️🌸
Maka_Paka Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyoruz, sıkıntı yaşamadık hiç. Değiştirin memnun değilseniz ☺️
hasretsisman2201 zumrasmom_ Zannetmiyorum çünkü d vitaminini kullanmadan önce hiç gazımız da kakamız da bir sorunumuz yoktu d vitaminini kullanmaya başladık ıkınmamız yüzün kızarması sıkınma kaka sayısında azalma gibi belirtiler oldu
bulutmom_ hasretsisman2201 Bende de aynısı oldu sakin çocuğum gitti huzursuz oldu resmen,gaz yaptı bizde ocean kullanmaya başladık gayet iyi gidiyor