Dilan35 Merhaba arkadaşlar kızım 19 aylık olmak üzere ve hala tek bi kelime etmedi (çok çok nadir baba diyo o kadar) çok üzülüyorum kafaya takıyorum ne yapacağımı şaşırdım sürekli sohbet ediyorum konuşuyorum kitap okuyorum ama yok asla konuşmuyo 😔
Yigit_Yagiz_Moms Dilan35 gözlemleyin kızınızı eğer 2 yaşına kadar aynıysa mutlaka uzman desteği alın. Maalesef artık konuşma problemleri çok yaygın çocuklarda. Bu kadar yayılmasının en büyük nedeni de tv tablet telefon maalesef. Eğer bunlar varsa çocuğunuzun hayatında hemen kesin yoksa ilerliyor
heyyooglum bizde de bir iki yansıma ses harici kelime yok. 18 aylık. herşeyi anlar yapar ama konuşma başlamadı. insan üzülüyor gerçekten ama Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah
Dilan35 heyyooglum benim kızım da herşeyi anlıyo ne desek yapıyo istediklerimizi getiriyo eşyaların me olduğunu biliyo şükür algısı çok açık bi bebek ama konuşmuyo oluşu üzüyo bide ne kadar yapmaman gerekse de istemsizce kıyas yapıyorum başkalarıyla daha da üzücü oluyo
heyyooglum Dilan35 bizim doktor genetik bu işler demişti. iki yeğenim de 3 yaşında konuştu 🥲 olsun sıkmayın canınızı ne güzel bakın herşeyi anlıyormuş
Dilan35 Yigit_Yagiz_Moms tv hiç izlemez açmayız evde telefon da maalesef video izlemeden yemek yemediği için yemek esnasında açıyoruz başka türlü asla yemiyor