aslaninannesiiii Kizlar herkesten farkli ses cikiyor size sorayim bir de karadut özünü kac ayliktan itibaren verebiliyoruz? 1 yas yazmislar 6 ay demisler?
Tuuggccee aslaninannesiiii 6 aydan itibaren verıyorum bende ama tabi herzaman degl cok faydalı neden zararı olsun kı hastaykende cok uyı gelıyor
livanurvealpinannesi61 aslaninannesiiii karadut içerdiği bir maddeden dolayı 1 yaştan önce verilmez çoğu yanlış biliyor beyaz dut verilir karadut verilmez
livanurvealpinannesi61 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU emin misiniz benim iki çocuğum var birçok doktor 1 yaştan önce verilmez beyaz dut verilir demişti.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU livanurvealpinannesi61 evet kimisi 1 yaştan sonra verilir diyor ama osman gönülal var biliyorsunuzdur belki geçen gün paylaştı 6 aydan sonra verilebilir diye ama çok az bir miktar söyledi tabiki yine karar biz annelerin 🥰
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU livanurvealpinannesi61 pekmezi önerilmiyor ama hatta hiçbir pekmez türü önerilmiyor yüksek ateşte kaynatıldığı için sadece özler kullanılabiliyor soğuk sıkım olanlar
livanurvealpinannesi61 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU pekmez kullanmıyorum ben doktor soğuk sıkım keçi boynuzu özü yada hurma özü kullan demişti bana
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU aslaninannesiiii yanlış hatırlamıyorsam bebeklerde 1 çay kaşığı kadar dedi büyüdükçe miktar artabilir dedi yaşından sonra o yüzden bende hemen sipariş vermiştim karadut özü haftada 2 kere filan vermeyi düşünüyorum bağışıklığını güçlendirsin diye
aslaninannesiiii YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU evet ya bende kabizlik icinde etkili hem sipars vermeyi dusundum arastrnca ikileme dustum ondan sorym dedim