Dokuzkasimbebesi oğlumun ağzında küçük dilinin üstünde bundan var doktor iyi huylu bir şey değil dedi takip edelim başına gelen var mi 3 aylık oğlum
susunbebekuyuyo Dokuzkasimbebesi tonsilit her sene 2-3 sefer geçirirm bebekte ilk defa duydum antibiyotkli iğneyle geçiyor
Sudemeda Dokuzkasimbebesi bunlar tonsillit bademcik iltihabı yapıyor benim kızım bu yüzden hep hasta oluyor iğne oluyor yada antibiyotikle geçiyor
Dokuzkasimbebesi susunbebekuyuyo doğduğundan beri var acı vs yok rahat yanı sizdede öyle mi doktor gördü takip et dedi
susunbebekuyuyo Dokuzkasimbebesi yani benim ki bir kaç senedir tekrarlıyor acısı olsa bile şuan idrak edemez zaten
Dokuzkasimbebesi zeynepadaelif ben doğduğu hafta fark ettim pamukcuk zannettim ama geçmedi hiç bir sorunda teşkil etmiyor ama neden var
Dokuzkasimbebesi bildiğiniz tanidiğiniz atabileceğiniz sağlıkcı doktor varsa sorabilir misiniz nolur 🙁
Dokuzkasimbebesi Deletedmom_9857 nolur kalsın görsünler fikir versinler bana başka bir yere gitmem konusunda çocuk doktoru gördü kulak burun boğaza gittik