Egenin_pamugu Kızlar hangisini kullanıyorsunuz en etkili dediğiniz hangisi Bepanthol kullandım işe yaramadı mustela nasıl yada başka bildiğiniz marka var mı güvenemiyorum pek, poposu kızarmış bez değişikliği yaptım kaç kez geçmedi kantaron yağı kullandım geçmedi
01012024 Egenin_pamugu ben bepantol aldım ama pek kullanmadım kızarıklık oldumu zeytinyağı sürüyorum biraz hemen toparlıyo
durukusunannesi_ Egenin_pamugu sudokrem hemen iyileştiriyoruz benim kızımınkini. Mustela pişik önleyici de iyi bence. Yeşil tüp Arko krem iyi geliyor diyorlar bende aldım geçen görünce denenebilir
gurbet_66 Egenin_pamugu hametan krem kullan canım şuan Bebek pişik markalarının ne kadar çöp olduğunu göreceksin faydasını görünce
Gundogdu06 Pişik olduğunda Fito kullanıyorum hemen geçiriyor pek pişik olmadı hasta olduğunda olur genelde normal pişik olmadığında hametan kullanıyorum
Menessasmom Egenin_pamugu bepanthol bizde asla işe yaramadı zeytinyağı asla işe yaramadı ama sudokrem mükemmel bi krem bence 1 saat içinde bütün pişiğini geçiriyor üstünr tanımam ama her bebekte farklı olabilir belki
binnur64 Egenin_pamugu ben bepanthol kullanıyorum hemen geçiriyo kızarıklığı ama sizde işe yaramamış her bebeğe iyi gelmiyo demek ki
Ayseediz Kubraaddeniz aşırı zararlı sudocrem araştırın lütfen. İçeriği aşırı kötü platformda da çoğu kişi yazmıştı başlık açarak. ben en büyüklerinden almıştım açmadan çöpe attım ☹️
golden Egenin_pamugu furacin kullandım sleppy bıo naturaldi bezimiz 3 günlük pişik oldu molfix aldım 1 günde geçti
motherisbackk Egenin_pamugu ıslak mendil kullanmayı bırakmayı denediniz mi? Benim bebeğimde öyleydi ıslak mendili bırakınca pişiği geçti
Oyku_0321 Mustela kullanıyoruz öyle aman aman bi pişik olmadı bizde kızarır gbi oluyor sürünce bişi kalmıyor hemen toparlıyor
ikiprensesbebiss Egenin_pamugu travocort ve hametan yazmıştı doktor geçen gün gitmiştim birisi pişik için birisi mantar için karıştırıp sür demişti bu arada mustela pişik kremi hiç iyi değil dedi
ikiprensesbebiss Egenin_pamugu ayrıca ıslak mendil kullanma dedi su ile veya su bazlı mendiller ile sil dedi bende uni baby nin saf sulu mendili ile siliyorum