Öncelikle merhaba şöyle anlatayım bebeğim doğduğunda sütüm çok fazlaydı ilk 2-3 hafta dolup taşıyordu daha sonra normale dönmüştü bu sırada bebeğim durduk yere ağlıyordu sürekli bişeyleri emmek istiyor ağzını açıyordu galiba sütüm yetmiyor deyip sağmamla hayatımın şokunu yaşadım iki göğüs toplam 40 cc, doktorumuza gittik mamaya geçmedik iki hafta boyunca çaylar yiyecekler uyguladı 2 hafta boyunca bebeğim ağladı hep kıyamam daha sonra meme ölçümü yaptı doktorumuz yine aynı mama takviyesine başladık meme+mama olarak gitttik ben bu arada emziren anne çayları Malt içecekler rezene tahin bulgur pilavı en az 3,5 litre su galactago ve bestlak damla yeşillik hurma incir bebe bisküvisi her emme sonrası süt sağma kefir ve sayamadığım bir sürü şey yedim içtim 80 cc ye kadar çıkarttım ama 2 ayda 8 kilo aldım maalesef şuan bebeğim büyüdüğü için artık yetmiyor ve mamayı arttırdık böyle olunca sütüm azaldı ama bebeğimin aç kalmasına dayanamıyorumda 4 buçuk aylık şuan hiç değilse 6 aya kadar emmesini istiyorum lütfen başka bi yol bilen varsa Herşeyi denemeye hazırım fazla uzun oldu kusura bakmayın ama en küçük bi fikre bile ihtiyacım var 😔